LJUBAVNA TUGA ocekuje ove znakove!Sve se mijenja ali NJIHOVO SRCE ce BITI SLOMLJENO!

LJUBAVNA TUGA ocekuje ove znakove!Sve se mijenja ali NJIHOVO SRCE ce BITI SLOMLJENO!

21. listopada 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je velika ljubavna tuga koja ce im slomiti srce. Velike promjene su pred njima koje ce im nazalost samo velika razocarenja donijeti.

BLIZANCI

Ljubavna sreca je vama uvijek bila na prvom mjestu jer vi ste zodijak koji je uvijek volio samo iskreno. Uvijek ste bili neko ko je znao da cijeni ljubav i ko se nikada nije igrao sa osjecanjima osobe koju voli. Razocarenja su na neki nacin uvijek bila prisutna, ali vi u ljubav nikada niste gubili vjeru. Sa osobom sa kojom ste sada u vezi postigli ste mnogo. Mnogo ste i truda ulozili u tu srecu.

Napokon imate osjecaj da je vasim razocarenjima dosao kraj, ali nazalost taj osjecaj vas vara.

Ljubavna tuga kuca na vasa vrata jer pred vama su desavanja koja ne slute nicemu dobrom. Vas partner ima sasvim druge planove nego vi jer on ima namjeru da promjeni svoj zivot. Nazalost vi niste dio njegovog novog zivota i to ce vam i saopstiti. Vi ste uvijek imali velike nade da cete zajedno ostvariti mnogo, ali sudbina ima sasvim drugacije planove. Pred vama je velika tuga jer vi cete saznati za sve i lako vam nece biti. Vi cete morati da se suocite sa velikim razocarenjem koje ce vam slomiti srce.

Sve se mijenja jer kako god vas partner zelio novi pocetak bez vas, tako cete i vi morati da sve zapocnete iznova.

Ljubavna sreca vam jos jednom okrece ledja i vi cete morati sa velikim promjenama da se pomirite. Period koji je pred vama sve ce da srusijer vasa ocekivanja i vase nade padaju u vodu. Ljubav vam je uvijek znacila mnogo i vi ni ovaj put necete gubiti vjeru u nju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2