Izaberi jedan poklon i saznaj kakvo je tvoje srce! Da li je puno ljubavi ili tuge?

Izaberi jedan poklon i saznaj kakvo je tvoje srce! Da li je puno ljubavi ili tuge?

22. listopada 2022. 0 By Lala

Ne moze da sprecimo ni jedan osecaj, ma kakav on bio. Uvek nam dolazi iznenada, , bez najave i pitanja, da li smo ga voljni pustiti unutra.  Uvek se usunja u nase srce, bez pitanja sta mislimo, bez cilja  i bez nade da ce tu i ostati, ali uvek je tu…

Upozorava nas, prati, lomi i kida na sitne komade.

Tera nas u neobuzdan smeh, u more tuge, utapa nas u reku placa i baca u neslucene visine. Kako da osvojite vi srce onog koji vam se svidja, pokazite svojim izborom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mada znamo da bismo rado menjali svoje srce i ono sto je u njemu, uvek za neko drugo.Cinimo to ne znajuci da svako kuca za nekog, ali da svako pojedinacno ima u sebi nesto veliko, fatalno i neizlecivo.

AKO STE IZABRALI POKLON BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku pod rednim brojem jedan, vec ocekujete nesto novo.

Vi se nadate novoj ljubavi na pomolu, i vec ocekujete nesto novo, u svakom slucaju.Vama je nebitno sta ce to novo da bude, vasa zelja za nekim, nove simpatije, na pomolu ljubav, ali svakako ocekujete da sledi jedan veliki i novi pocetak za vas.

Pocetak za vase srce, i potera da osvojite jedno srce svojom pojavom, ali i svojom upornoscu. Vase srce je srce plave boje, a to je vec simbol vase nade i vere da cete se izboriti za ljubav jedne osobe.

Sada slutite srecu i gajite nadu, ali ne smete dozvoliti da sve ostane samo nada.

Da biste osvojili osobu do koje vam je stalo, ne smete gajiti samo nadu. Pokazite da ste jaki da cinite sve da ga i osvojite, pa cete i uspeti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2