NEDELJA ce biti dan za novi preokret, jednima na super, jednima na lose…

NEDELJA ce biti dan za novi preokret, jednima na super, jednima na lose…

22. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete u smeru novih emocija.Vase srce kuca u ljubavi i vreme je da se srede vase emocije i da sve bde kako treba. Moracete malo da pustite  poslovne obavezezi da se okrenete jednoj osobi. Zalud sve kad nemate sa kime da trosite.

 

BIK

Voli vas i pati jedna osoba ali nikako da stigne do vas.Vasa ljubav ce da bude more osecanja  koje tece ali nikako da protekne do onog gde treba. Stalno pravite stare greske i ponasate se kao da niste svesni sta  se zbiva.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme je da budete hrabri i otresiti i a da se sredite. Ucinite ono sto hocete i sto osecate da treba. Vreme je da budete oprezni i da znate krajni cil Vald ste odredili prioritete sta da cinite i sta je vaznije od vaznog.

 

 

RAK

Vise nemate snage za zivot, za borbu i za snagu.Cekate da pokazete da ste odusevljeni necim, ali vase vas srce izdalo. Zalud da  vam je na jednoj strani  lepo, kada sve tone oko vac.Gubite volju za zovotom, ako vas neko ne podrzi potonucete.

 

LAV

Kao da i sami uvidjate da vam je vasa  odluka tacna i konkretna. Jasno ste se sredili i vreme je da krenete dalje. Vasa ljubav je  lepa, ali ste videli da sa tvrdoglavom osobom nikada necete imati mira.Danas u sukobu vasa tvrdoglavost  i vas ponosom ili obrnuto.

 

DEVICA

Vasa je sreca da ste shvatili da danas nemate plan. Pustate i desavanjima i danima na volju, pa kako god bude. pkazite da cete se radovati  sta god se desi i da necete prokockati sansu od danas.Za mnogima zalite jer ste ih imali ali ste ih prokockali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2