NEDELJA ce biti dan za novi preokret, jednima na super, jednima na lose…

NEDELJA ce biti dan za novi preokret, jednima na super, jednima na lose…

22. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Vasa ljubav ce doci na potez, pa gledajte kako se Izaziti. Poceli ste da se  libite da vi prvi inosite osecanja koja ce vas  odati. Ne budite tako ponositi, poklazoite sta osecate, jer partner ce pomisliti da ga ne volite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Stavili ste tacku na potez koji vas  koji vas je voleo, i koji vas je pokazao kao da ste  u pravu. Bicete u velikoj zabludi koja vas drzi vec duze vreme. Vi samo mislite da ste  spremni da se  se zrtvujete za ljubav koje nema. Lazno ste se nadali, lose sza vas.

I

STRELAC

Vreme je za novi preokret koji ce se desiti brzinski. Niste se nadali  da se sredjuju neke stvari koje  zelite da se srede sto pre, jer ste racunali da cete se nacekati. Karma ce zavrteti  novi tocak, pa kako bude.

 

 

JARAC

Za vas ce preokret koji ce se desiti da bude jako lep. Slede vam prijatne stvari i vreme je da se okrenete u boljem smeru.Kao da sledi nova ljubav koja ce vas poneti u oblake, i od vas se  ceka  da budete  začkubljeni isto koliko i vasa nova ljubav u vas.

 

VODOLIJA

I danas cete se drzati svojih stavova jer cete se nadati da morate podrzati nekoga koga volite vise.Odvajate jedne na stranu, a druge na drugu stranu. Nije lepo da drzite krivu stranu, ne znajuci sta je tacno po sredi.

 

RIBE

Vase osecanje vas tesi ad ce sve da bude dobro. Sledi obracun sa prijateljima koji ce vas posvadjati sa voljenim bicem.Bli ste zeljnii osecanja ljubavi a sada cete vidite da je sve farsa. Svadja je sracunata tako da vas rastavi i zuvek udalji jedno od drugoga zauvek.

 

Stranice: 1 2