Pocetak nove radne sedmice, PONEDELJAK nekome uvertira u srecnije dane i novu ljubav!

Pocetak nove radne sedmice, PONEDELJAK nekome uvertira u srecnije dane i novu ljubav!

23. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Obuzece vas radost koja ce vas snaci iznenada i bice vam jako iznenadjujuca. Vase srce ce da krene lepsim stazama a ovaj ponedeljak ce samo biti uvertira u novu ljubav i lepse dane. Srecni ste zodijak dana.

 

SKORPIJA

Ponasate se besno, a ne znate da drskost i bes danas  pokazujete na drugima.Kriv vam je jedan lav i zbog njega cinite da povredite sve oko sebe. Vreme je da se vrate  stari dani, ali nece. I sami ste krivi, ne krivite neduzni.

 

STRELAC

Ljubav ce vas povrediti, jer cete se zaljubiti u pogresnog.Zasto da idete za nekim ko vas nece voleti i nece vam uzvratiti?Ismejace vasa nezna osecanja a da niste ni svesni da moze tako i toliko.Idite za onim ko ide za vama!

 

JARAC

Vreme koje se zeli  ukazati i doneti vam nove dogadjaje, pred vama je. Ne ocekujete da ce ovaj dan da bude pocetak jednog lepseg perioda za vas. Vec ste dugo cekali da sve bude kako treba, i da vam se okrene kolo na srecu.

VODOLIJA

Vasa sreca je ono sto moze da bude lepo, samo da doprinesete.Samo da ucinite sve  da bude bolje i da se srede vase stvari. Vreme je da kolo okrece na vasu vodenicu, jer ste zasluzili svojim  strpljenjem, svojim zrtvama i trpljenjem i onim  koje i jeste i niste morali da trpite.

 

RIBE

Ovaj dan ce doneti nove obaveze i vreme je da budete kako  treba. Idite za njima i okrenite se u zeljenom toku koji i nije lak.Jaki ste, dacete sve od sebe, a da niste ni svesni sta uciniti, a da se ne mozete  ni premoriti, ni pozaliti.

Stranice: 1 2