Pred ovim znacima SU NAJVECE PROMJENE do sada!

Pred ovim znacima SU NAJVECE PROMJENE do sada!

24. listopada 2022. 0 By Maja

LAV

Ljubav je vama uvijek bila na prvom mjestu. Sta god da cinili vi nikada ne prestajete da vjerujte u veliku ljubav jer sa svojim partnerom ste samo sretni. Istina je da je vasa veza imala uspona i padova, ali vi nikada niste odustali od ljubavne srece koja vama znaci sve. Sa voljenom osobom imate velike planove koje do sada niste uspjeli ostvariti. Ali to ce uskoro da se promjeni.Pred vama je naime jedan period koji ce vam omoguciti da postignete sve sto ste imali u planu.

Niko sretniji od vas nece biti jer napokon cete ostvariti zajednicke snove za koje ste tako mnogo cinili. Vrijeme dolazi u kojem cete samo uzivati u ljubavnoj sreci jer ostvarenje vase zajednicke zelje samo ce vas jos vise emotivno pribliziti. Pred vama je sreca kao nikada do sada.

 

VAGA

 

Vi ste vec dugo vremena sami , ali u pravu ljubav nikada niste gubili nadu. Mnogo razocarenja je iza vas koja su vas na kraju  i navela da donesete odluku da jedan period ostanete sami. Mada vasem zodijaku ne prilici da bude sam, vi ste birali samocu umjesto razocarenja. A razocarenja je bili i previse, jer svoje srce ste bili  poklonili osobi koja nije znala da cijeni sto ima. Ipak vi u ljubavnu srecu i pored svoje samoce niste gubili nadu.Ubjedjeni ste da i za vas postiji iskrena ljubav koja ce vam donijerti iskrenu srecu kakvu i zasluzujete.

Uvijek ste se nadali samo dobru jer vi znate da ste zasluzili iskrenu ljubav. Bivsa ljubav se je sa vasim osjecanjima samo igrala, sto vam je na kraju samo slomilo vase dobro srce. Ali niste neko ko se sveti, vec ste nastavili dalje sa svojim zivotom.

Nadate se sreci, i u narednom periodu ta sreca napokon kuca na vasa vrata.

Pred vama je ljubav na pravi pogled jer osoba koju cete sresti bice vasa srodna dusa. Odmah cete znati da je to osoba na koju ste uvijek cekali. Pred vama je nova ljubavna sreca i ovaj put ce ona  i da ostane na vasoj strani.

 

Stranice: 1 2