IZABERI SLIKU i saznaj  STA ti ISKRENO FALI u TVOM  ZIVOTU!

IZABERI SLIKU i saznaj STA ti ISKRENO FALI u TVOM ZIVOTU!

25. listopada 2022. 0 By Lala

Bas kao sto svaki covek ima mnogo vrlina, tako i svaki covek ima mnogo strahova. Nema nikakve dileme da svako od nas ima veliki strah od necega…

 

SLIKA 1)

Ako ste izabrali prvu sliku:

Vas je oduvek krasila hrabrost, ali i pored toga vi imate veliki strah od necega. Vi se zapravo najvise plasite ljubavne tuga. Vama je ljubav nesto od najveceg moguceg znacaja. Vama je ljubav poslednja misao kada uvece zelite da spavate i prva ujutru kada se budite. Upravo zbog toga se vi plasite ljubavne tuge. Vi se zapravo plasite ljubavne tuge u buducnosti, jer smatrate da ne biste mogli podneti da budete sami u buducnosti. Vama je prosto potrebna osoba sa kojom bi mogli da podelite kako dobro, tako i lose i vi se upravo zbog toga toliko plasite ljubavne tuge. Vama nista teze ne pada nego ljubavna tuga i zbog toga je se vi toliko plasite.

SLIKA 2)

Ako ste izabrali drugu sliku:

Vi jeste pravili greske u proslosti, a vi greske pravite i sada. Vi zapravo i dalje cinite neke stvari iako znate da vam one nista dobro ne mogu doneti. Naime, vi ste u proslosti mnogo toga cinili zarad srece nekih osoba koje nista dobro od vas nisu zasluzile, a vi i sada cinite sve zarad srece nekih osoba iako znate da ce vas te osobe pre ili kasnije izdati. Upravo zbog toga se vi najvise plasite samoce. Vas su vec neke osobe izdale i ostavile u teskim trenucima i zbog toga se vi plasite samoce u buducnosti. Vama je mnogo stalo do nekih osoba i vi bez nekih osoba prosto ne mozete zamisliti svoj zivot. Vi se plasite odlaska vasih dragih osoba i vas strah od samoce je nesto protiv cega vi ne mozete da se borite.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2