Ljubav u zadnjim oktobarskim danima Rakovima donosi razocarenje, Bikovima nadu, a kome srecu?

Ljubav u zadnjim oktobarskim danima Rakovima donosi razocarenje, Bikovima nadu, a kome srecu?

26. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Konacno ce  doci do toga da dobijete ono sto zelite. Cinjenica je da ce vam period koji je pred nama biti jako lep. Samo nemojte odustajati od svojih snova.

 SKORPIJA

Ljubav je vase drugo ime. To je ono sto moramo da kazemo. Zarko zelite da nadjete nekoga ko ce vas voleti iznad svega. I to ce se i desiti brze nego sto mozete zamisliti.

STRELAC

Do kraja meseca cete moci da kazete da ste konacno srecni. To je ono sto je vrlo vazno da naglasimo.  Neko ce vam na delu dokazati svoju ljubav i emocija i srece vam nece faliti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Odlicno cete  biti raspolozeni u danima koji slede. Ono sto moramo da kazemo jeste da cete moci da se  uverite u to da je nekome do vas stalo. Postoji neko ko vas voli iznad svega.Razmislite o tome i bice vam jasno da ste zasluzili mnogo toga.

VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da vam sledi jako zanimljiv period. Posle niza suza i razocarenja ce sve doci na svoje. Konacno cete moci da kazete da su vam se neke zelje ostvarile.  Dugo ste cekali na to da u vas zivot  udje osoba koju volite najvise na svetu.

 

RIBE

Sjajno se osecate. To je ono sto moramo da kazemo. Do kraja ove godine cete moci  da kazete da se sve u vasem zivotu promenilo, ali sam kraj  meseca donosi promene.   Na kraju cete shvatiti da postoji neko ko vas voli iznad svega.

Stranice: 1 2