Ovog vikenda ce SVE da se PROMJENI u zivotu nekih znakova!ISTINA ce izaci NA VIDJELO!

Ovog vikenda ce SVE da se PROMJENI u zivotu nekih znakova!ISTINA ce izaci NA VIDJELO!

26. listopada 2023. 0 By Maja

OVAN

Ovog vikenda vi cete sa skoro svim desavanjima biti samo zadovoljni. Pred vama je jedan miran vikend u kojem cete sa dragim osobama samo uzivati. Za probleme necete znati jer velika sreca je na vasoj strani.

 

BIK

Doci ce do nesuglasica sa voljenom osobom koje ce vam jako tesko pasti. Vi cete saznati nesto jako vazno sto ce vam slomiti srce. Pred vama je vikend u kojem cete donijeti jednu vaznu odluku. Nece vam biti lako ali vi uvijek slusate svoje srce.

 

BLIZANCI

Velika desavanja vas ne ocekuju ali to vam nece mnogo smetati. Potreban vam je mir kako bi se udaljili od problema koji su vas do sada pratili. Imacete priliku da uzivate u danima koji su pred vama.

 

RAK

Voljena osoba ce biti odgovorna za vasu srecu jer za vas ce ovog vikenda sve biti u znaku ljubavi. Ljubavna sreca vas prati a vi cete samo uzivati. Stizu vam i predivne vijesti kada je vas posao u pitanju sto ce ovaj vikend ucniti savrsenim.

 

LAV

Velike promjene su pred vama jer bivsa ljubav ce ovog vikenda pokucati na vasa vrata. Vi cete se naci zateceni ali cete pokusati da objasnite da ne zelite pomirenje. Vas bivsi partner vas mnogo voli ali vi ste odlucili da krenete dalje sa svojm zivotom.

 

DJEVICA

Pred vama je vikend u koje cete imati mnogo srece. Sve ce vam polaziti za rukom i vi za probleme necete znati. Sve se odvija u vasu korist ali bilo je i vrijeme da vas sreca pogleda. Mnogo problema je iza vas, ovog vikenda mozete samo da uzivate.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2