Naredna cetiri dana:Pehar srece, neuzvracena ljubav ili samo pusta nada? IZABERI,saznaj!

Naredna cetiri dana:Pehar srece, neuzvracena ljubav ili samo pusta nada? IZABERI,saznaj!

27. listopada 2022. 0 By Lala

O ljubavi svi mislimo na svoj i na drugaciji nacin.Takodje i volimo na razlicit nacin i svako od nas drugacije pokazuje emocije. Dok smo jedni srdacni i otvoreni, drugi su cutljivi i tuzni.

Zatvoreni poput skoljke u svoju samocu, oplakuju svoje neuspele veze. Dozivaju srecu, mastaju o njoj, i zvezdama na nebu. Vecina nas zeli videti ono sto nas oci odaju da je tako, jer zamisljamo sve i lepse i drugacije.

Samo su nase skrivene suze izdajice, dokaz da nas nesto boli. U dubini srca  neuzvracena ljubav, ceznja da ispijemo pehar srece, ili samo nasa pusta nada. Sve nas nesto ceka u narednim danima, a sta vas ceka? Izaberi i saznaj!

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ 1-PEHAR LJUBAVI

Vi koji ste izabrali sliku pod rednim brojem jedan, izabrali ste pehar ljubavi.  Zaista ste dugo bili i strpljivi i hrabri.Niko nije znao koliko vam je trebalo hrabrosti da se suocite sa svime. Koliko snage da savladate prepreke i borite se za ono nedostizno.

Svi su videli vase uspehe i vasu srecu, kao da je pala sa neba. Svi su prosto ljubomorni na vas, ali ne znaju koliko ste se odricali. Koliko plasili i tugovali, koliko bili srecni i tuzni istovremeno. Ceka vas pehar ljubavi ovih dana  i zato uzivajte u zivotnom trenutku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2