Nekome najlepsi dan: Jarcevima za ljubav,Bikovima da okrenu list, jednom ISTINSKA SRECA…

Nekome najlepsi dan: Jarcevima za ljubav,Bikovima da okrenu list, jednom ISTINSKA SRECA…

27. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste malo zatajili ali cete se morati da probudite.Vasa ljubav ce vas naterati da budete neko drugi.Od vas zavisi sta biste da pozelite, jer cete ici i za svojim zeljama.Sledi  najlepsi dan za vas.

 

BIK

Vreme je da okrenete list i nemojte se neckati. Vec ste svasta probali, trpeli i bili tvrdoglavi. Sada je vreme da okrenete list, bas ovog dana i da svi znaju u kojem pravcu idete.  Konacno je i vreme i red  za to!

 

BLIZANCI

Dobro vam dodje malo odvojenosti od onih koje znate.Najvise od one koju iskreno volite.  Ako je vec volite, shvaticete i koliko i sta vam ona u zivotu znaci.  Kada se danas sretnete neplanski, srce ce vam samo reci.

 

RAK

Nekako uvek setni i usamljeni i danas cete se osecati slicno. Trcacete da ispunite obaveze, pa cak i one koje nisu vase. Danas je dan da se zapitate dokle i zasto ciniti sve kada vam niko nije zahvalan za to?

 

LAV

NMemate nadu u novu srecu, posebno ne u novu ljubav. Kao da je ova poslednja uzela sve i odnela sa sobom! Zato danas zelite da se osecate i slobodno i oslobodjeno pritiska voljene osobe. Bilo je previse.

 

DEVICA

Dan koji ce vas  oduseviti i doneti prelepe stvari. Zasto se kolebate da date  sve od sebe da i dalje bude tako, a ne samo danas? Ovo je biti poseban dan za vas, a po emu videcete tek i sami!

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2