Skorpija vuce MALER, ali ce Jarcevi i Strelci izaci na kraj sa problemima…

Skorpija vuce MALER, ali ce Jarcevi i Strelci izaci na kraj sa problemima…

27. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vase je da  mislite sta cete i kako dalje, da ne nagomilate obaveze. Budite jaki i pokazite da cete znati da cenite svoje korake. Mada vam ne ide najbolje, opet vladate situacijom.Niste kukavica nikada bili, necete ni da kukate.

 

BIK

Osim sto se povlacite u samocu svoje sobe, tako se povlacite u sebe. Bice da je problem jos tezi ako ga ne delite ni sa kime. Vreme  je da se otvorite, pokazete problem, iznesete ga i pokusate resiti.Vase ce obaveze samo da budu vece.

 

BLIZANCI

Da ce vam biti lako nece, ali ce vam ici bas kako  ne ocekujete. Od vas se ceka da budete snazni i da se radujete svojim novim koracima. Ma kako bili teski, morate ih ciniti i pokazati da ste jaci.

 

RAK

Vase su obaveze sve vece, a vasa tuga  sve jaca.Uprkos tome, vreme je da i drugi snose nmeke posledice svojih  gresaka, i da budu na visini zadatka. Zasto sve morate vi, kada se izvlace drugi, izvucite se i vi!

 

LAV

Vas stav je ispravan i vreme je da podignete glavu. Hteli ste da se obracunate sa prosloscu, ali vise necete. Vreme je da se sredite, da budete jaki i postanete stabilniji.Nikako da se okrenete na drugu stranu.

 

DEVICA

Imacete puno obaveza, a niste u stanju da ih zakazete. Nekako ste posebno  odgovorni i znate da se  uvek  potrudite. Onaj ko treba, taj vas trud nece ni ceniti, ni videti.Malo se opustite i predahnite, tako necete dugo!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2