Skorpija vuce MALER, ali ce Jarcevi i Strelci izaci na kraj sa problemima…

Skorpija vuce MALER, ali ce Jarcevi i Strelci izaci na kraj sa problemima…

27. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Morate nastaviti da se borite sa obavezama koje rastu. Vreme je da vas neko zaista i primeti i oceni vase sposobnosti. Od vas se ceka da budete jaki i stabilniji.Ne smete zapostavljati nista, ni posao, kako paretnera i prijatelje.

 

SKORPIJA

Sada kukate  sto imate poslova, a kada su obaveze  vece, veca je i zarada. Jedna starija osoba ce vas savetovati da vam ne valja da se zalite.Budite zahvalni, a ne dicni sto ste jaci od drugih. Ne vucite maler, jer samo cete  navuci nevolju.

 

STRELAC

Svi misle da ste maher za sve i da vam sve ide, a vi krijete. Vasi su problemi dosta veliki, i dugo pokusavate da ih resite. Vreme je da se svi srede , i mada je bilo tesko, i beznadezno. Izacete kao pobednik iz problema koji vas vodi.

 

JARAC

Od vas se ceka da budete  jaci, ali ste se poceli povlaciti. Vasa je sreca sto ce vas jedan pazljivi strelac da povuce na povrsinu. Skoro da ste se gusili u problemima, sada je jasno da cete vas dvoje zajedno, sve da resite.

 

VODOLIJA

Srce vam kuca u ritmu srece i ritmu ljubavi. Imali ste mnogo posla, alči niste hteli da zapostavite partnera.Zalud sav uspeh i novac, ako ga nemate sa kime  slatko trositi i deliti.  Vladacete situacijom na sve strane, kao i uvek sto ste vladali.

 

RIBE

Da ste hrabriji, ne biste se  mogli nositi sa partnerom. I on jwe jaka licnost poput vas, ali zeli biti dominantan. Vi ste njegov uspeh u svakom njegovom smislu, a on vasa pratnja do srece i linija do potpunog uspeha.Zato ne brinite, jer se dopunjujete u svemu.

Stranice: 1 2