BUBAMARA ti DONOSI SRECU!Izaberi jednu i saznaj sta te ocekuje DO KRAJA GODINE!

BUBAMARA ti DONOSI SRECU!Izaberi jednu i saznaj sta te ocekuje DO KRAJA GODINE!

28. listopada 2023. 0 By Maja

BUBAMARA 1

Ti si osoba koja je uvijek optimisticna, i koja se uvijek nada dobru. Naravno da i tebi dodju tamni trenutci u kojima pocnes da sumnjas u svoju srecu, ali ti ne dozvoljavas da se zadrze dugo. Osoba si koja zeli da uziva u zivotu, i koja nikada nije dozvolila da je pesimisticni ljudi  povuku ka sebi. Takvim osobama znas da kazes svoje misljenje, jer ti svoju dobrotu zelis da preneses na druge. Sa tobom je zivot divan , to osobe koje te poznaju vrlo dobro znaju. U tvom zivotu mora da vlada sreca i veselje, jer samo tako se ti mozes nositi sa zivotom.

Zelis da slutis sreci, jer nesreca u tvom zivotu nema sta da trazi. Mada i tebe muce mnogi problemi, ti nastojis da uvijek mislis pozitivno. Do kraja godine mnogo toga se mijenja na bolje. Pred tobom su velike promjene, posebno na poslovnom polju one tebi samo srecu donose. Promjene koje su pred tobom mnogo ce ti znaciti, jer sa njima dolaze i bolji novcani dobitci koji su tebi preko potrebni. O tvojim problemima mnogi ne znaju, jer ti nikada nisi dozvolio da oni vladaju tvojim zivotom.

 

BUBAMARA 2

Do sada bi mnogi izgubili nadu i prestali bi da se trude za svoje bolje sutra, ali ti ne. Tvoj zivot zaista nije bajka, ali ti se trudis da napises svoju naljepsu pricu. Ne zelis mnogo, jer ti si osoba koja je uvijek bila mnogo skromna. Ipa, zivot je prema tebi znao da bude nepravedan mada si ti uvijek zelio samo dobro. Dobro nisi zelio samo sebi, vec svakome. Osoba si koja vjeruje da svako zasluzuje srecu pod ovim nebom.

Mnogo se trudis, i vrijedno radis za svaki svoj dinar. Tvoja financijska situacija nije najbolja, ali ti se trudis. Do kraja godine mnogo toga ce na bolje u tvom zivotu da  se promijeni. Jedan novcani dobitak ce mnogo toga da promijeni. Pred tobom je velika sreca o kakvoj nisi mogao ni sanjati. Novac koji tebi stize, mnogo toga mijenja samo na bolje. Vrijeme je da ti se zivot oduzi za svaku bol koju si morao proci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2