Dolazi do VELIKIH PROMJENA tokom ovog vikenda! Neki znaci NECE BITI SRETNI!

Dolazi do VELIKIH PROMJENA tokom ovog vikenda! Neki znaci NECE BITI SRETNI!

28. listopada 2022. 0 By Maja

OVAN

Tokom vikenda vas ocekuju velike nesuglasice sa voljenom osobom koje ce vam jako tesko pasti.

Promjene su u najavi kojima se niste mogli nadati, ali vas partner ima svoje ideje od kojih ne odustaje. Nece vam se desavanja koja su pred vama dopasti.

 

BIK

Ovog vikenda jedna osoba ce da vam prizna koliko joj znacite. To ce vam mnogo laskati ali vi niste spremni da se upustite u novu vezu. Pred vama je vikend u kojem bi se zbog takve odluke mogli pokajati jer gubite sansu da upoznate svoju iskrenu ljubav.

 

BLIZANCI

Ljubavna sreca nece biti na vasoj strani jer sa voljenom osobom dolazi do velikih nesuglasica. Nikako da vam krene na bolje mada vi cinite mnogo kako bi se to promjenilo.

Slobodni blizanci ce imati vise srece jer napokon upoznaju svoju srodnu dusu.

 

RAK

Ljubavna sreca je na vasoj strani i nista vase dobro raspolozenje nece moci narusiti. Vi cete sa voljenom osobom biti samo sretni i za probleme necete znati. Velika ljubavna sreca je pred vama ovog vikenda za koju ste uvijek cinili mnogo.

 

LAV

Ljubavna sreca je na vasoj strani jer jedna osoba ce vam priznati koliko joj znacite. Dugo ste se nadali da ce se to desiti, ovog vikenda samo cete za ljubavnu srecu znati. Vrijeme je i bilo da vam krene na bolje.

 

DJEVICA

Neke posebne promjene vas ne ocekuju ali vi cete ipak biti zadovoljni. Necete imati povoda da se nervirate kao u zadnje vrijeme jer sa voljenom osobom cete samo sretni biti. Monotonija vlada ali dok ne vladaju nesuglasice vi se ne bunite.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2