Dolazi do VELIKIH PROMJENA tokom ovog vikenda! Neki znaci NECE BITI SRETNI!

Dolazi do VELIKIH PROMJENA tokom ovog vikenda! Neki znaci NECE BITI SRETNI!

28. listopada 2022. 0 By Maja

VAGA

Ljubavna sreca nije uvijek na vasoj strani ali ovog vikenda ce biti . Vas partner cini sve kako bi vasa veza krenula u jednom  boljem pravcu.

Sreca ce vam itekako biti naklonjena jer oboje se mnogo trudite za zajednicku srecu.

 

SKORPIJA

Neko ce vam priznati koliko mu znacite ali to vas nece nimalo zanimati. Jos uvijek patite za bivsom ljubavi koja vasim mislima prosto ne da mira. Vrijeme je da krenete dalje i da se vise posvetite svojoj sreci. Proslost ne mozete vratiti.

 

STRIJELAC

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti. Sa voljenom osobom provodite jedan sretan vikend i za probleme necete znati. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Sreca vam je posebno naklonjena.

 

JARAC

Pred vama je vikend u kojem cete upoznati jednu osobu i nista vise nece biti isto. Stizu vam promjene na bolje koje ce vam znaciti mnogo jer pred vama je susret sa vasom velikom ljubavi.

 

VODOLIJA

Ljubavna sreca vas prati i ne odmice se sa vase strane. Vi cete  sa svim desavanjima koja su pred vama biti samo zadovoljni. Ljubavna sreca je na vasoj strani a vi cete uzivati sa voljenom osobom kao rijetko do sada.

 

RIBA

Predivan vikend je pred vama u kojem za ljubavne probleme necete znati. Sve ce biti onako kako ste vi to zamisljali jer sreca je na vasoj strani. Vas partner cini sve samo kako bi vi bili sretni sto ce vam mnogo laskati.

Stranice: 1 2