Za tri dana je kraj meseca, pa ce doneti nove zavrzlame i ljubavne jade…

Za tri dana je kraj meseca, pa ce doneti nove zavrzlame i ljubavne jade…

28. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Kraj meseca ce nekome doneti nove  korake, ali ne i vama.Vi cete zeleti  da se usmerite ka lavu, jer vas je zainteresovao. Ipak ce sve ostati na  vasem novom pokusaju da  bar  date do znanja ko vas interesuje.

 

BIK

Vasa ljubav ce da vlada   kao da nije ni prestajala. Vase zaspale emocije ce se probuditi i pomesati sa nekim novim. Vreme je za srecu, ako uopste znate sta je sreca. Od vas ce se  okretati sav svet.

 

BLIZANCI

Blizite se susretu sa voljenom osobom i vreme je da pokazete osecanja. Vec zamisljate sta ce se  desavati sa vama dvomu. Vreme je da se okrenete  na stranu i pokusajte da se   usmerite. Spremite iznenadjenje partneru.

 

RAK

Imate osecaj da pucate po svim savovima.  Mada pokusavate da sastavite te savove,  ipak cete se morati predati. Vreme je da budete verni osecanjima koja vas  nose. Od sebe polazite za  nekim ko ce vam pomoci da  prebrodite situaciju.

 

LAV

Slede vam nove zavrzlame  i ljubavni jadi koji ce vas obuzeti.Zaljubicete se  u nekoga ko vas  vodi napred  i u bolje dane. Vreme je da se vratite na novi kolosek, na nove polozaje koje cete zauzeti. Vreme je da vi i partner raskrstite ono sto imate medju sobom.

 

DEVICA

Bicete  savesni  i smerni i vratite se svome   koloseku sa koga ste spali. Od vas se ceka  da pokazete da znate  da vladate situacijom. Vec ste se snasli  po pitanju nacina, ali sa kime cete se vratiti na stranu koja vas vuce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2