ISTINA izlazi NA VIDJELO!Ovim znacima ce SRCE BITI SLOMLJENO!

ISTINA izlazi NA VIDJELO!Ovim znacima ce SRCE BITI SLOMLJENO!

28. listopada 2023. 0 By Maja

Vrijeme je da ovi znaci saznaju istinu koja ce im slomiti srce. Dolazi do velikih promjena na polju ljubavi koje ce im samo veliku tugu donijeti.

Nadali su se sreci, ali istina koja ce isplivati samo razocarenje i slomljeno srce donosi.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je uvijek imao veliku vjeru u svoju ljubavnu srecu. Nikada niste dozvolili da se neko petlja u vasu vezu, jer sve probleme koje ste imali rijesavali ste sa voljenom osobom . Mnogo je toga sto ste zajedno prosli ali nikada se ljubavne srece niste odrekli. Vi ste zodijak koji ce do zadnje da se bori za srecu, ali i neko ko nece dozvoliti da se voljena osoba igra sa vasim osjecanjima.

Vama je povjerenje uvijek na prvom mjestu jer vi bez povjerenja ne zelite da budete u vezi.

Istina je da ste prosli mnoge uspone i padove ali uvijek ste samo dobru nadali. Dobro vas nazalost u narednom periodu ne ocekuje. Pred vama su velike promjene koje ce vam slomiti vase dobro srce. Istina ce izaci na vidjelo, a istina je da vam voljena osoba nije bila vjerna. Vi cete saznati sve i zauvijek cete okrenuti ledja svom partneru. Vi cete dopustiti mnogo, ali da neko prevari vase povjerenje necete nikada dopustiti.

Istina koju cete saznati slomit ce vase dobro srce koje se je uvijek samo dobru nadalo.

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo povrijediti ali koja vam nece dozvoliti da oprostite. Vas partner ce se mnogo kajati, ali to vas nece dojmiti. Vi necete moci oprostiti ma koliko god patili jer ljubavna sreca je vama jako bitna a sreca bez povjerenja vama ne znaci nista.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2