Izaberi boju ociju i saznaj kakva je tvoja dusa:Saznaces sve sto si zeleo ali i sto nisi slutio!

Izaberi boju ociju i saznaj kakva je tvoja dusa:Saznaces sve sto si zeleo ali i sto nisi slutio!

17. studenoga 2023. 0 By Lala

Oci su pravo ogledalo duse, i upravo se u nasim ocima krija prava i potpuna istima o nama…

AKO STE  IZABRALI  ZELENE OCI:

Vi ste osoba koja skriva samo jedno, vi skrivate samo vasu tugu. Mnoge osobe smatraju da je vama lako u zivotu, ali samo vi znate da to nije tako. Lakse je vama da drugi ljudi imaju takvo misljenje nego da vam postavljaju pitanja.

 

Vi ste zapravo osoba koju je dobrota kostala srece u zivotu, vi ste zbog vase dobrote stalno ispastali. Ono sto je cinjenica jeste da vi zasluzujete veliku srecu, ali je vi prosto niste imali u zivotu. Vi ste veoma dobra osoba koja sa velikom dobrotom pleni, vi vasu dobrotu ne mozete sakriti, oci vas ”odaju”.

Ono sto je sigurno jeste da cete vi sigurno biti nagradjeni za dobrotu, jer vi samo srecu zasluzujete.

Ako mozete nekome pomoci vi cete to svakako uraditi.  Jer, osoba ste koja je iskrena, vredna, postena, osoba koja nikome ne zeli nista lose…

 

AKO STE  IZABRALI SMEDJE OCI:

 

Vi ste oduvek pokusavali da ucinite sve na pravican nacin. Vi ste prosto osoba kojoj je mnogo stalo do istine i pravde. Svima vi zelite da uzvratite, vi ne zelite nista da prastate niti da zaboravljate. Vi ste pravi neustrasivi heroj, vi se ne plasite niti problema, niti poteskoca.

Prosli ste kroz mnogo toga u zivotu, ali sve ono sto vas nije unistilo, vas je samo dodatno ojacalo. Vi ste isto tako osoba koja veruje u karmu i vi smatrate da ce vasa dobra dela biti nagradjena.

Za vas moze reci sta god ko zeli, ali niko za vas ne moze reci da niste dobar covek, jer bi to bila velika laz. Vasa dusa je zaista velika.   Itekako imate razloga da budete ponosn i na sebe. Ceka vas zivot pun istinske srece i prave ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2