Pred bikom je VELIKA SRECA, Blizanci u SUZAMA, a pred ovim zodijakom je promjena koja ce ga MNOGO KOSTATI!

Pred bikom je VELIKA SRECA, Blizanci u SUZAMA, a pred ovim zodijakom je promjena koja ce ga MNOGO KOSTATI!

29. listopada 2023. 0 By Maja

BIK

Mada ste vi osoba koja je uvijek vjerovala u svoju ljubavnu srecu, ona vas je itekako znala zsobici. Sreca vama u periodu koji je iza vas zaista nije bila sudjena. Mnogo toga ste pokusali kako bi neke stvari promijenili na bolje, ali to vam nije poslo za rukom. Sreca vam je okrenula ledja kada vama je bila najpotrebnija. Osoba ste koja na zivot nastoji da gleda realno. Mada se je u zadnje vrijeme sve odvijalo protiv vas, vi ste pokusavali da iz situacije koja vas je zadesila izvucete najbolje.

Poslovna sreca je ta koja je vama preko potrebna.

Uvijek se borite za svoju srecu, ali kada je novac u pitanju niste je imali. Uskoro se mijenja sve, jer vas ce pogledati velika sreca kao nikada do sada. Pred vama su velike promijene koje ce vam donijeti novcane dobitke. Novac vam je potreban, i vi necete moci vjerovati koliko srece imate. Pred vama je novcani dobitak koji ce sve promijeniti. Sreca napokon pocinje da vas prati,  i vi za probleme u periodu koji je pred vama necete znati. Vrijeme je bilo da sreca pocne pratiti vase korake, i ona ce u periodu koji je pred vama  to i uciniti.

 

BLIZANCI

Vec dugo vas zaobilazi sreca u ljubavi. Osoba ste koja je rodjena za iskrenu ljubav, ali koja previse vjeruje pogresnoj osobi. Vasa ljubavna sreca je vama okrenula ledja, ali vi ste se uvijek nadali da ce biti bolje. Nazalost pred vama je period u kojem cete proci kroz veliko razocarenje. Osoba do koje vam je jako stalo ce da pokaze svoje pravo lice. Saznat cete da osjecanja osobe koju volite nisu iskrena.

Pred vama je jedan veoma tezak period u kojem cete shvatiti da ste svoje povjerenje ponovo poklonili pogresnoj osobi.

Jedan njen potez vam donosi veliku tugu sa kojom cete se morati suociti. Nece vam biti lako, ali vi ste osoba pred kojom sreca jos predstoji. Suze su pred vama, ali bitno je da ne odustanete da vjerujete da ce biti bolje. Sigurno je da ce biti bolje, ali prvo morate da prodjete kroz veliko razocarenje koje vam je sudbina pripremila.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2