NOVEMBARSKE SUDBINE za SVE ZODIJAKE-evo sta vam donosi OVAJ MJESEC i ko ce BITI NAJSRETNIJI!

NOVEMBARSKE SUDBINE za SVE ZODIJAKE-evo sta vam donosi OVAJ MJESEC i ko ce BITI NAJSRETNIJI!

30. listopada 2023. 0 By Maja

OVAN

Mjesec novembar vama donosi mnogo obaveza , ali i mnogo uspjeha na poslovnom polju. POci ce vam za rukom da ostvarite jedan veliki poslovni san. Pred vama je poslovna sreca kakvoj se niste mogli ni nadati. Ljubavna sreca ce vam takodjer biti mnogo naklonjena. I slobodni ovonovi ce se pronci u velikom cudu, jer jedna osoba ce da vam izjavi svoju ljubav.

 

BIK

Sudbina sa vama ima predivne planove. Vi ste jedan od najsretnijih zodijaka u mjesecu novembru. Pored poslovne srec koja ce vas oduseviti, vas ocekuje i velika sreca kada je ljubav u potanju. Jedna osoba o kojoj dugo mastate ce napokon da vam prizna svoju ljubav. Vasoj sreci nece biti kraja.

 

BLIZANCI

Malo ste razocarani nekim desavanjima iz proslosti, ali vrijeme je da gledate naprijed. Vas ce velika sreca pogledati, i vi cete uspijeti sto ste naumili kada je vas posao u pitanju. Sreca vas prati, ali i vi morate da malo vise pocnete da vjerujete u nju. Vas ocekuje i jedan novcani dobitak koji ce vam nmogo znaciti.

 

RAK

Poslovna sreca vam je okretala ledja, ali to se sada mijenja. Vama ce poci za rukom da se izborite za ono sto zelite, jer ste se dovoljno trudili za svaki svoj dinar- Poslovna srecakoja je pre vama mijenaj sve, i vi cete uspijeti da nadoknadite sve sto stedo sada propustili. Sreca uljubavi ce vas zaobici, ali vi cete ipak biti sretni.

 

LAV

Mozda je vrijeme da ostavite proslost tamo gdje pripada i da nastavite gledati kako dalje. Mnogo toga vam nije polazilo za rukom, ali to ce se u ovom mjesecu promijeniti. Pred vama je sreca kakvu niste mogli zamisliti, jer pred vama je i jedan novi pocetak. Vrijeme je da sve probleme ostavite u stranu i da se nadate samo bolji danima koji su pred vama.

 

DJEVICA

Vi ste bice koje nikada ne odustaje. Pa iako je bil oteskih vremena , vi se nadate i borite za svoju srecu. Manji problemi vas i dalje  ocekuju na poslovnom polju,ali ovaj put cete uspjeti da ih rijesite. Pred vama je jedan period u kojem ce vam  ljubavna losa sreca vise smetati, nego posloni manji neuspjeh.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2