Pred ovim znacima su VELIKE PROMJENE i jos veca RAZOCARENJA!

Pred ovim znacima su VELIKE PROMJENE i jos veca RAZOCARENJA!

1. studenoga 2023. 0 By Maja

Stize vrijeme velikih promjena u kojima ce ovi znaci morati da se suoce sa gorkom istinom.

Nece im biti lako , ali to su zodijaci borci koji su naucili da se suocavaju sa zivotnim izazovima.

OVAN

Uvijek ste za svoju ljubavnu srecu cinili sve sto je u vasoj moci. Nikada vi ne biste dozvolili da tuga vlada u zivotu voljene osobe jer ona je vase sve u zivotu. Mnogo ste do sada zajedno prosli ali od zajednicke srece niste zeljeli odustati. Vi ste zodijak koji zivi za ljubav, neko ko se za svoju ljubavnu srecu iskreno bori.

Ali sreca ce u narednom periodu da vam okrene ledja, i vi ni sami necete moci vjerovati sta se desava. Mada ste uvijek bili veliki zagovornik istine, istina koja je pred vama samo ce vas zaboljeti. Pred vama je saznanje da niste jedina osoba  u partnerovom zivotu.

Mada ste primjetili neke manje promjene u zadnje vrijeme, tim promjenama niste davali mnogo znacaja. Ali vas partner je upoznao jednu osobu koja mu ne izlazi iz misli. Uvijek ste voljenoj osobi mnogo vjerovali, nazalost ispostavice se da to niste smijeli tek tako ciniti. Vi cete saznati istinu koja ce vam slomiti srce i nista vise nece biti isto.

Promjene koje su pred vama mnogo ce vas zaboljeti, ali vi se necete tako lako predati. Naucili ste da se borite sa svim zivotnim izazovima, mada ce ovo biti jedan od tezih vi cete znati kako da krenete dalje. Jako vam je bitno da  ne izgubite svoje ja, sto necete ni uciniti. Voljenoj osobi necete moci oprostiti jer vi niste neko ko ce preko tako necega preci. Zauvijek okrecete ledja osobi u koju ste se nekad kleli jer preko prevare jedan ovan nikada ne prelazi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2