SNOVI ovih znakova POSTAJU STVARNOST!Do kraja godine SUDBINA im ISPUNJAVA najvece ZELJE!

SNOVI ovih znakova POSTAJU STVARNOST!Do kraja godine SUDBINA im ISPUNJAVA najvece ZELJE!

30. listopada 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima su velike zivotne promjene. Do kraja godine ce se naci u cudu , jer sudbina njihove najvece zelje ispunjava.

Sreca ce im napokon biti naklonjena i oni ce zauvijek da se rijese problema koji ih trenutno prate.

BIK

Vi ste zodijak koji se mnogo bori za svoju srecu, ali i za srecu ljudi koje volI. Vi ste uvijek bili na strani dobrote i nikada niste zeljeli da koracate laksim putem. Vas put jeste tezi , ali je iskren i posten mada vam ni to ne donosi najvecu srecu kojoj se nadate.

Ipak vi ste uporan zodijak koji se uvijek nada samo dobru. Vi za poraze ne zelite da cujete jer vi ste veliki optimista koji se nada samo dobru. Jako vam je bitno da ostvarite sto ste naumili jer ni vama nije uvijek lako, i vi znate da se za srecu boriti morate.

Nikada se niste oslanjali samo na srecu jer vi znate da morate sami za istu da se izborite. Ali to srecu nece moci zaustaviti da pokuca na vasa vrata, i da sve na bolje u vasem  zivotu promjeni. Veliki ste sretnik jer do kraja godine vi za probleme necete znati.

Pred vama su desavanja koja ce vam omoguciti da ostvarite sve sto ste zeljeli. Jedan veliki novcani dobitak ce vam to omoguciti i niko sretniji od vas nece biti. Naci cete se  u velikom cudu jer toliko srece u svom zivotu jos niste imali kada je novac u pitanju.

Sve se mijenja u vasu korist i vi cete biti samo sretni. Pred vama su desavanja koja ce vas  mnogo usreciti ali vama ce trebati duze vremena da shvatite koliko srece zapravo imate. Niste prosto naucili da vam zivot bilo sta poklanja, vrijeme je da se to promjeni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2