DO 23. novembra VLADA SKORPIJA,i OVOM znaku ce biti OSTVARENE SVE ZELJE!

DO 23. novembra VLADA SKORPIJA,i OVOM znaku ce biti OSTVARENE SVE ZELJE!

31. listopada 2023. 0 By Maja

OVAN

Do kraja vladavine skorpije  vi cete imati priliku da mnogo toga promjenite. Vrijeme je da vam krene na bolje  ali i sami cete mnogo boljim promjenama doprinjeti. Sreca vam je posebno naklonjena na poslovnom polju.

 

BIK

U periodu koji je pred vama vi cete imati mnogo uspjeha na poslovnom polju jer dolazi do ostvarenja jedne velike poslovne zelje. Napokon ce sav vas trud da se isplati. Pred vama je sreca za koju ste se mnogo trudili.

 

BLIZANCI

Do kraja vladavine skorpije vi cete imati veliku srecu na poslovnom polju dok cete na ljubavnom polju vaseg zivota morati da se suocite sa problemima. Pred vama je jedan period u kojem cete donijeti veoma vazne odluke.

 

RAK

Sreca vam je naklonjena jer pred vama je period u kojem cete postici mnogo. Na poslovnom polju sve vam polazi za rukom ali i na polju ljubavi vas prati velika sreca. Do kraja vladavine skorpije vi cete postici mnogo vise nego sto ste to imali u planu.

 

LAV

Promjene na poslovnom polju su pred vama koje ce vam biti od velikog znacaja. Dolazi do predivnih promjena koje ce vam donijeti velike novcane dobitke. Sreca je na vasoj strani kao rijetko do sada. Na polju ljubavi doci ce do promjena koje vam se nece mnogo dopasti.

 

DJEVICA

U periodu do kraja vladavine skorpije vi cete posebno na poslovnom polju da ostvarite mnogo. Novcana sreca vam je naklonjena koja vam dolazi u pravi cas. Sreca vas prati i na polju ljubavi jer sa voljenom osobom postizete mnogo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2