Izabero SIRENU i saznaja KAKVE VIJESTI ti DONOSI!Jedna je znak da te OCEKUJU GORKE SUZE!

Izabero SIRENU i saznaja KAKVE VIJESTI ti DONOSI!Jedna je znak da te OCEKUJU GORKE SUZE!

31. listopada 2023. 0 By Maja

Sirene ti donose vazne poruke koje se ticu tvoje buducnosti. Izaberi jednu i saznaj sta ima da ti kaze.

SIRENA BROJ 1

Ti si bice koje se kroz cijeli svoj zivot vodilo srcem. Slusas svoje srce i nadas se da te ono nece iznevjeriti. Osoba si koja zeli da vjeruje u svaciju dobrotu, ali na kraju i sam vidis da to nije moguce. Nije svako dobre duse kao ti, i ne moze svako da iskreno voli kao ti. Period koji je pred tobom ne donosi ti veliku srecu. Ti ces se jos jednom razocarati u ljude, a posebno u jednu osobu kojoj mnogo vjerujes.

Pred tobom su suze, jer ces svoje srce povjeriti pogresnoj osobi

. Uvijek je za tebe vazilo pravilo da dobrota pobjedjuje. Mada su pred tobom suze i razocarenje, ti ces ipak shvatiti da je bez nekih ljudi tebi bolje u zivotu. Za prijateljsvo i drage ljude cinis sve, ali nekima je najbolje da zauvijek okrenes ledja. Ti ces biti razocaran, ali na kraju sretan jer si ipak na vrijeme vidio ko ti je lazni prijatelj.

 

SIRENA BROJ 2

Osoba si koja uvijek u svom zivotu zna sta zeli. Ne dozvoljavas da bilo ko drugi upravlja tvojom sudbinom, jer samo ti si za svoju srecu odgovoran. Ponosan si ,i ne dozvoljavas da te bilo sazaljeva, pa cak ni  kada ti je najteze u zivotu. Sreca je za tebe kada svojim trudom i radom nesto postignes. Nikada se ne oslanjas samo na srecu, vec se za istu itekako znas boriti.

Istina je da ti nije uvijek lako, ali ti pokusavas svom snagom da ostvaris svoje snove.

Posebno na poslovnom polju tebe ocekuju velike promjene.  Uskoro dolazi period u kojem  ces ti samo za srecu znati. Mnogo si se nadao svojoj poslovnon sreci, i ona ce tebe da stigne jos pred sami kraj ove godine. Sudjeno sti je da budes sretan.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2