Lav ce shvatiti da je VOLJEN, Skorpiji jasno gde je POGRESILA,  a evo kome MESEC POCINJE SJAJNO…

Lav ce shvatiti da je VOLJEN, Skorpiji jasno gde je POGRESILA, a evo kome MESEC POCINJE SJAJNO…

31. listopada 2022. 0 By Maja

VAGA

Predivni dani su pred vama jer do kraja sedmice vi cete uspjeti mnogo toga. Na poslovnom polju imate veliku srecu koja vam dolazi u pravi cas. Novcani dobitak je pred vama ali i na polju ljubavi sve ce vam krene na bolje.

 

SKORPIJA

Naci cete se u situaciji u kojoj cete napokon shvatiti da ste napravili veliku gresku. Niste zeljeli sebi da priznate da u nekim situacijama niste bili u pravu. Vrijeme je da pogledate istini u oci. Vas partner ce imati razumijevanja za vase postupke.

 

STRIJELAC

Sve vam ide onako kako ste planirali. Velika poslovna sreca vas prati i vi cete do kraja sedmice da postignete mnogo toga. Vama je sreca i vise nego naklonjena jer sve ce da vam ide po planu.

 

JARAC

Do kraja sedmice ocekuju vas predivna desavanja jer na polju ljubavi jedna osoba vam priznaje koliko joj znacite. Vi cete biti sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Novcana sreca vas nece zaobici.

 

VODOLIJA

Imali ste velike planove i sreca vas prati, samim tim sve cete ostvariti sto ste zamislili. Pred vama su predivni dani u kojima cete iskreno uzivati. Sve ce biti onako kako ste to zamislili jer sretne zvijezde nece se odmicati sa vase strane.

 

RIBA

Pocetak mjeseca vam pocinje savrseno. Pred vama su dani u kojima cete postici mnogo vise nego sto ste to imali u planu. Sreca vam je naklonjena na svim poljima vaseg zivota. Vrijeme je i bilo da vam krene na bolje. Veliki ste sretnik u danima koji su pred vama.

 

Stranice: 1 2