LJUBAV U PRVIM DANIMA NOVEMBRA donosi:Sta kome,tugu,radost ili razocarenje?

LJUBAV U PRVIM DANIMA NOVEMBRA donosi:Sta kome,tugu,radost ili razocarenje?

31. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vase ljubavi ce se ostvariti  samo jedan deo, ali bice bolje.Za vasu srecu  se mozete  uzdati u sledecim  mesecima. Pocetak  meseca ovih dana ce se moci da  proceni kao lepsi period koji sledi.Zato uzivajte kao da ste srecnik!

 

BIK

Imate se cemu nadati ali kao da ne  to ne osecate. Pokazite da se osecate  kao neko ko ce imati polet  ovih dana. Krenite  ka jednoj vagi koja vas ceka i koja vam se nada. I verujte da cete  biti obradovani jer vas ceka rasirenih ruku.

 

BLIZANCI

Suvise  dajete  od sebe da sve bude kako treba, i vreme je da se i radujete. Moracete da se  okanite svoje nervoze koja je ocigledna. Zasto negativnu energiju ispoljavati  i sto je se ne resite. Ne dajte da vas gusi, nego pocnite misliti pozitivnije.

 

RAK

Od vas se ceka da budete  uzorni i da se zna sta cete  dalje.Vasa ljubav ce se moci da sredi na jedan lepsi nacin. Pridjite partneru sa onim sto vas ceka  i sta vas   vodi ka njemu. Ako zelite da se  srede vase emocije i vas osecaj vas  vodi ka ostvarenju jedne zelje.

 

LAV

Da ste  u boljoj poziciji, vreme je  da se i primeti. Dugo ste bili neodlucni  i niste znali sta vas ceka, niti sta zelite.Vreme je da se izrazite i da partneru date do znanja. Vreme je za vas dvoje i za vasu ljubav  koja ce izaci na videlo.

 

DEVICA

Nema sanse da se okrenete ka jednoj  vagi, ali ce ona uciniti sve. Na vama je da prihvatite njene  predloge  i da se zna sta vam je ciniti. Bice to sreca koja ce doci iznenada, i kojoj se niste nadali.Tako ce se srediti sve vase  nedoumice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2