NOVEMBAR ce RAKOVIMA donijeti VELIKU ZIVOTNU ODLUKU-shvatice da su ZIVJELI U LAZNOJ NADI!

NOVEMBAR ce RAKOVIMA donijeti VELIKU ZIVOTNU ODLUKU-shvatice da su ZIVJELI U LAZNOJ NADI!

31. listopada 2023. 0 By Maja

RAK

POSAO

Mjesec novembar vama donosi mnogo toga u ci cete se morati suociti. Nece vam biti lako, jer pred vama su velike odluke za koje trenutno niste spremni.

Zelite svoj mir i zelite da uzivate na dvom poslu, ali i sami shvacate da to tako ne ide. Vi ste bice koje se je uvijek maksimalno zalagalo za svoj posao, ali u zadnje vrijeme kao da ste izgubili volju da se borite. Novcani izostaci su vas ubili u pojam, i vi

kao da sav svoj trud ulazete uzalud. Pred vama je mjesec u kojem  cete vi morati donijeti jednu veliku odluku koja vam se i nece mnogo dopasti.

Vi cete po svoj prilici  da se bacite u potragu za novim radnim mjestom. To ce vam i poci za rukom, ali odluka koja ce biit pred vama nece vam lako pasti.

Mada ste osoba koja uvijek pokusava da na posten nacin zaradi svoj dinar, i ovaj put cete primjetiti da to nije to. Vama je potreban posao u kojem ce vas ljudi cijeniti, jer vi ste i previse ponosno bice da bi se zadovoljili sa malo. Niste pohlepni, ali za svoj trud zelite biti nagradjeni.

Vama mjesec novembar donosi samo iskusenja sa kojima cete se morati izboriti. Koliko god vam se cinilo da vam ne ide, savekajete, jer vas ce sreca jos pogledatio. A do tada se borite onako kako vi to najbolje znate.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2