NOVEMBARSKI rastanci, sastanci i nove ljubavi slede OVIM znacima!

NOVEMBARSKI rastanci, sastanci i nove ljubavi slede OVIM znacima!

31. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Kao da slutite novu ljubav koja vas  vodi i koja ce vas dovesti do pocetka nove srece. Jedan susret ce uciniti sve da postanete  neko koga ceka nova ljubav. Za vas ce vreme da stane i tako cete se  zaljubiti  na samo jedan pogled sa ocima boje smaragda.

 

SKORPIJA

Zasto se nadate da vam se moze bas sve , kada ni sami niste sigurni?  Vasa samouverenost je samo gluma, niste  toliko sigurni, koliko glumite da jeste.Zato postujte to sto imate, nece vam se pruziti opet sansa  da mora biti kako zamisljate i zelite!

 

STRELAC

Vasa ljubav ce vas  terati na nove korake i nove odluke. Od vas se ceka da se okrenete  u smeru ljubavi koja vas vodi. Mozda ce ovi novembarski dani da zlate vase  misli i osecanja. Ne brzajte, jer ih hladni decembar moze i ohladiti.

 

JARAC

Bicete uporni kao i uvek, i tako pokazati da se znate boriti. Bar cete nastojati da spasete ono sto moze da se spase. Procenite kako se ponasa partner, i je li mu drago sto se trudite. Ako vas ignorise, znaci da vas ne voli i da mu je svejedno za vas.

 

VODOLIJA

Vec ste se sredili po pitanju poslovnih planova, pa morate i po pitanju emotivnom. Samo  da se zna sta vam je na umu i ko u planu. Zelite jednu ribu u svojoj blizini  i vreme je da se srede vase  nedoumice. Ono sto isplanirate, morate i sprovesti u delo.

 

RIBE

Mesec pred vama moze da donese  i sastanke i rastanke. Gledajte da ne bude na duze vreme, i sa onim koga volite suvise.Novembar je mesec smene godisnjih doba. Vreme je  da pazite da te promene ne uticu na vas!

Stranice: 1 2