SUZE, LJUBAV ili NOVI POCETAK?Izaberi sliku i saznaj SVOJU SUDBINU do KRAJA GODINE!

SUZE, LJUBAV ili NOVI POCETAK?Izaberi sliku i saznaj SVOJU SUDBINU do KRAJA GODINE!

31. listopada 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek bila skromna , ali koja se je uvijek nadala svojoj sreci. Mnogo srece tebe u zivotu nije pratilo, ali ti si se odlucio za nju izboriti.

Mnoga razocarenja su iza tebe, jer ti si i previse dobra osoba. Mnogi su tvoju veliku dobrotu samo iskoristili, ali ti si bice koje umije da prasta, mada to cesto nebi smio. Ljudi se naviknu da ces oprostiti, i ne ustrucavaju se da te  povrijede ponovo.

Pred tobom je nazalost jos jedno veliko razocarenje koje ce ti slomiti srce.

Upravo to razocarenje dolazi od osobe kojoj si vec jednom oprostio. Nece ti biti lako, ali sa tim razocarenjem ti ces da doneses jednu veliku odluku koja ce tvoj zivot zauvijek promijeniti. Neces vise oprastati ljudima koji to nisu zasluzili i ti ces poceti da se vise zauzimas za sebe.

Ti ces pronaci srecu kakvu si zasluzio, ali prije toga morat ces da lijes suze zbog lazne ljubavi koja cete razocarati. Ne gubi nadu, jer tebi ce doci bolji dani.

 

SLIKA BROJ 2

Ljubavna sreca je tebi jako bitna. Mada te ona nije uvijek pratila, ti si se njoj uvijek nadao. Jednu ljubav nikada nisi mogao zaboraviti, ma koliko se trudio da to ucinis. Zelio si tu osobu, ali sudbina vas je razdvojila kada si se toe najmanje nadao.

Nikada ti ta osoba nije izasla iz srca, ali naravno da zivot mora ici dalje. Vasi putevi su se razdvojili, ali do kraja godine sudbina ce vase puteve ponovo da spoji.

Vi ste sudjeni jedno drugom bez obzira na sve. Pred tobom je novi pocetak sa osobom koju si uvijek ludo volio.

Vasi putevi ce se sresti , i sve ce biti kao prije. Oboje cete shvatiti koliko se jos uvijek volite, zapravo vi se nikada niste ni prestali voljeti. Sudbina je imala takve planove sa vama ali ljubav na kraju pobjedjuje. Novi pocetak ce promjeniti sve, i vasa ljubav ce ponovo da zablista starim sjajem.

Od sudbine se ne moze pobijeci, mada ste vi dugo vremena bili razdvojeni, voljeti se nikada niste prestali.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2