Tek je POCEO NOVEMBAR, a vec pocinju SAVRSENI LJUBAVNI DANI  jer nekome slede DIVNE VESTI!

Tek je POCEO NOVEMBAR, a vec pocinju SAVRSENI LJUBAVNI DANI jer nekome slede DIVNE VESTI!

31. listopada 2023. 0 By Maja

OVAN

Prdivni dani su pred vama jer sa voljenom osobom vi cete samo za veliku srecu znati. Necete imati razloga za brigu jer do kraja sedmice  provodite samo sretne dane. Slobodnim ovnovima ce napokon da se posreci jer ce sresti jednu osobu koja ce ih oduseviti.

 

BIK

Dolazi do nesuglasica sa voljenom osobom jer cete saznati za neka desavanja koja vam se nikako nece dopasti. Pred vama su dani u kojima cete mnogo razmisljati u kojem pravcu vodi vasa veza. Velike su sanse da cete donijeti jednu veoma vaznu odluku.

 

BLIZANCI

Pred vama su dani u kojima cete morati da se suocite sa nekim greskama iz proslosti. Niste bili uvijek iskreni prema vasem partneru sto ce vam do kraja sedmice donijeti velike probleme. Budite iskreni prema sebi ali i prema voljenom bicu.

 

RAK

Ljubavna sreca vas prati a vi cete itekako znati da uzvate u predivnim trenucima koji su pred vama. Sreca vam je naklonjena jer sa vasim partnerom cete ostvariti jedan veliki san. Vrijeme je samo za veliku ljubavnu srecu.

 

LAV

Ne zelite sebi da priznate da imate osjecanja prema jednoj osobi mada ne mozete da prestanete da mislite na nju. Pred vama su dani u kojima cete imati priliku da priznate svoju ljubav. Ne propustajte priliku za veliku ljubavnu srecu.

DJEVICA

Do kraja sedmice sa voljenom osobom provodite predivne trenutke. Sreca vam je naklonjena kao rijetko u zadnje vrijeme. Imacete priliku i da rijesite neke probleme koji su vas dugo pratili. Slobidne djevice ce upoznati jednu predivnu osobu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2