U prvoj sedmici novembra JEDAN PAR  SLAVI pobedu svoje ljubavi!

U prvoj sedmici novembra JEDAN PAR SLAVI pobedu svoje ljubavi!

31. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se sredili po pitanju svojih ciljeva i svojih  ambicija. U ovoj sedmici cete se radovati jednom odredjenom  koraku. Vas partner ce zeleti da ozvanicite svoju vezu  koju  niste jos shvatili za ozbiljno.

 

BIK

Od vas se ceka da date korak koji ce vas usmeriti dalje. Zato se radujte  sto vas cekaju neka pitanja koja cete  i sami da postavite ovih dana. Od vaseg daljeg koraka  slede novi koraci , koji ce avs izvesti na pravi put.

 

BLIZANCI

Vas osecaj je da cete  se morati da raspravite sa partnerom. Mozda cete moci da  se raspravite oko necega, ali jedna tema ce biti posebno pitanje. Od vase zelje da se rese  sve one zackoljice koje uvek iskrsnu i koje pokvare sve.

 

RAK

Da ste na ivici snage, tek cete videti i vreme je  da se okrenete  napred.  Nemate se cega libiti, nego pokazite da ste sada resili biti odlucni. Mesto je i vreme za punovazne odluke, i ne dajte da vas jedna vodolija pokoleba.

 

LAV

Nadali ste se da cete  slaviti svoju ljubav ali ste se licno prevarili. Da nista nije onako kako se cini,  tek cete se uveriti. Vasa emotivna veza ce se raspasti, a da od nje nece ostati ni proslost, ni buducnost.Samo secanje na pogresne otkucaje srca.

 

DEVICA

Niko ne zna sta ga ceka i vreme je da pokazete da ste odlucni. Vas ce iznenaditi osecaj  da vam vreme nestaje i ad ga imate sve manje. Partner ce koristiti svaku priliku da  vas zapostavi, kao da ste manje bitni.Zato  se okrenite ka cilju  i recite mu da  moze ici, ako vas ne voli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2