U prvoj sedmici novembra JEDAN PAR  SLAVI pobedu svoje ljubavi!

U prvoj sedmici novembra JEDAN PAR SLAVI pobedu svoje ljubavi!

31. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Nikoga nemojte da zadrzavate ako nema zelju da ostane. Vase misli i ljubav nece ga svakako zaustaviti.  Bilo ko da je u pitanju, i ma koliko ga voleli, pokazite svoj stav i ponos. Nikoga necete da molite ma koliko bio  blizak vasem srcu.

 

SKORPIJA

Nad  vase emotivno  nebo nadvice se neki tamni oblaci. Mozda je vreme da se i snadjet kako moratwe, ali necete imati dovoljno snage. Kao da ce vam neko slomiti krila, a hteli ste tako visoko i slobodno poleteti.

 

STRELAC

Vreme je da vi i vas partner  slavite pobedu svoje ljubavi. Dugo su sirili glasine o vama i partneru pricali kontra price. Bice ad je pobedila vasa ljubav koja vas  vuce ka sreci i visini. U prvoj sedmici ovog meseca cete slaviti pobedu svoje ljubavi.

 

JARAC

Ne znate sta vas je spopalo i zasto vam krecu sitne slutnje. Dok zelite da budete kao i drugi, vase srce kida ljubomora. Zato podvucite crtu ovih dana i pokazite da cete se boriti i izboriti za  ljubav jedne osobe do koje vam je stalo.

 

VODOLIJA

Vreme je da prikazete  svoje korake koje ste cinili nesvesno. I na greske koje ce se ukazati  kao svesne, ali  bicete tvrdoglavi. Od vase  slutnje zavise novi koraci koje cete morati da upravite na drugu stranu. Naravno ako zelite da krenete ispocetka.

 

RIBE

Vasa ce ljubav da procveta  ovih dana a da necete ni  moci da se ponadate. Bas kada ste bili u rasulu i poceli zapadati u monotoniju. Vreme je da se isprave neke  sitne greske i da znate na cemu ste. Krecete od nule, slaveci pobedu ljubavi sa svojim voljenim bicem.

Stranice: 1 2