Evo sta svakog zodijaka OCEKUJE do KRAJA GODINE!

Evo sta svakog zodijaka OCEKUJE do KRAJA GODINE!

1. studenoga 2023. 0 By Maja

Boginja sunca vecini zodijaka donosi veliku srecu i pravi novcani blagoslov.

OVAN

Period do kraja godine vama donosi pravu novcanu srecu. Poslije mnogih razocarenja vama slijedi sreca kakvoj se niste mogli ni nadati. Boginja sunca vama donosi pravi blagoslov kada je novac u pitanju. Ljubav ce vas takodjer pratiti jer sreca prati svaki vas korak.

 

BIK

Mnogo ste se trudili da sebi ostvarite poslovne zelje, ali to vam  nije uvijek polazilo za rukom. Do kraja godine mnogo toga se mijenja u vasu korist,  i vi cete samo za poslovnu srecu znati. Ljubav vam predstoji kao nikada do sada.

 

BLIZANCI

Mada nije sve islo onako kako ste palnirali, vi od svojih ciljeva nikada niste odustajali. Mnogo je razocarenja iza vas, posebno na poslovnom polju sreca vam nije bila vjerni prijatelj. Do kraja godine cete uspjeti da ostvarite svoj poslovni cilj koji vama mnogo znaci, ali i koji ce vam i mnogo srece donijeti.

 

RAK

Pred vama je period u kojem vam mozda nece biti sve po volji, ali vi se borite za svoju srecu. Na poslovnom polju vas ocekuju promjene koje ce donijeti novcane dobitke, ali na polju ljubavi necete imati mnogo srece. Raskid je pred vama koji ce vas mnogo pogoditi.

 

LAV

Boginja sunca za vas ima predivne vijesti. Vasi poslovni planovi ce da se ostvare, ali i na polju ljubavi vi cete samo za veliku srecu znati. Vrijeme dolazi u kojem vi za probleme necete znati. Sreca pocinje da vas prati i sto je najvaznije ona ce i da ostane u vasem zivotu.

 

DJEVICA

Za kratko vrijeme mnogo toga ce u vasem zivotu da se promijeni. Vi cete postici mnogo kada je posao u pitanju, ali i jedan novcani dobitak vam slijedi koji ce vas mnogo usreciti. Ljubavna sreca napokon pocinje sa vas prati, jer pred vama je novi pocetak koji ce vam samo srecu donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2