Od  2. do 6. novembra slede VRTOGLAVI OBRTI:Svadjace se oni koji nikad nisu, a miriti ZAKLETO NEPOMIRLJIVI!

Od 2. do 6. novembra slede VRTOGLAVI OBRTI:Svadjace se oni koji nikad nisu, a miriti ZAKLETO NEPOMIRLJIVI!

1. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Narednih par dana slede veliki i neocekivani obrti u mnogim znacima. Desice se i vasem znaku koji se nikada nije svadjao, a sada hoce. Bice to sav vas bes i cutnja koju cete pokazati prema partneru. I ne samo prema njemu, vec i okolini zbog koje ste trpeli.

 

BIK

Dosta ste dugo vukli konce i  sami sebi postavljali  uslov da se strpite.  Necete vise moci, jer ce vam nepravde biti preko glave. Gubite partnera i prijatelje, a da niste bili svesni  da to moze. Red je da dignete glavu i da se izdignete  i kazete sta vas se ne tice.

 

BLIZANCI

Nekako ste postali osorni i ljutite se na svaku situaciju. Od vas se ceka da  pokazete sta zelite i da ne komplikujete sebi, ni partneru. Naredni dani ce tesko pasti partneru koji vas prosto trpi, ali mu je jako tesko.

 

  RAK

Uvek ste vukli teskobreme i onako kako nalaze situacija. Od vas svi cekaju da ih sledite ali necete vise ni moci ni hteti. Vi koji se nikada ne svadjate i ne prkosite, ovih cete se dana svadjati sa nekim. Znate i sa kime, pa sta bude, ali vise nece te da trpite!

 

LAV

Vreme  je da ovih dana budete jaci i odgovorniji, a vi ste se neozbiljniji.Zato  se morate malo usmeriti boljim putem. Ovaj kojim ste krenuli jako je los po vas, jer cinite gresku za greskom.Sada  ne trenutno, ali kasnije cete shvatiti posledice.

 

DEVICA

Nemate spora da se ljutite i da vas  nesto toliko nervira! Kao da je nesto jace u pitanju pa ne mozete da kontrolisete svoje emocije.Niste u tako losoj poziciji, ali  ste zapali u neku monotonu trasu. Nista vam se ne cini lepo kao pre!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2