Od  2. do 6. novembra slede VRTOGLAVI OBRTI:Svadjace se oni koji nikad nisu, a miriti ZAKLETO NEPOMIRLJIVI!

Od 2. do 6. novembra slede VRTOGLAVI OBRTI:Svadjace se oni koji nikad nisu, a miriti ZAKLETO NEPOMIRLJIVI!

1. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Imate los osecaj za one koji vas  prate i zelite  da to i prestanu. Nekako se osecate kao da vas teraju  i gone na neke oduke,  a vama to sve smeta. Zelite da sami donosite odluke i da se niko ne mesa u ono sto ga se ne tice.

 

SKORPIJA

Zakleli ste se sebi da se necete miriti sa dve osobe, ali cetep rekrsiti. Kakav je to obrt, sta vas tera i sta vas to vuce da se mirite? I to sa ne bilo kime, vec sa osobama na koje ste se zakleli da se necete nikada pomiriti? Mozda razlog nije za svacije usi, ali cuce se!

 

STRELAC

Niste vi od onih sto se kunu, nego ste od onih koji se uzdaju u sebe. I ovih dana cete se uzdati samo u svoje sopstvene snage.Zato cete rado naciniti par novih koraka i povuci neke nove poteze.Cekajte reakciju, pa sta bude!

 

JARAC

Od vas se niko nece nadati da cete tako da se zestite! Iznenadicete mnoge, a posebno svoga partnera.Navikao je da sve bude po njegovom i vreme je da  se okrene ka vama. Tek ce shvatiti da je kriv i da je presao svaku meru, cim ste takvi, vi koji se nikada ne protivurecite!

 

VODOLIJA

I vasi ce stavovi morati da sacekaju malo bolje dane. Ovih par koji slede, nece biti vreme za rasprave. Zato je bolje da malo sacekate i da se smire vase burne reakcije. Nema sanse da se suzdrzite da  ne planete u svadji! Pametnije ostati na distanci trenutno, za kasnije cete videti.

 

RIBE

Dani koji slede morate iskoristiti da ozivite svoju emotivnu vezu. Kao da ste uspavanih emocija, pa niste ni svesni sta se zbiva. Zapadate u sve dublju monotoniju i vreme je da se srede vase misli i osecanja.

 

Stranice: 1 2