Prva novembarska sedmica sa vikendom-Skorpijama donosi poslovni USPEH, Blizancima TROSKOVE…

Prva novembarska sedmica sa vikendom-Skorpijama donosi poslovni USPEH, Blizancima TROSKOVE…

1. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se srede  vase  emocije i da okrenete napred. Samo se od vas ceka  da pokazete da cete se  znati  snaci u svemu tome. Od vas se ceka  da jasno potvrdite ono sto osecate. Vreme je da se razjasne emocije i sve sto je nejasnoca.

 

BIK

Drzite se svojih obaveza i nekako ih otaljavate.  Kako prolazi sedmica, kao da gubite volju i pokazujete  neraspolozenje. Verujte da  ce se vasa situacija menjati iz dana u dan. Moracete pokazati volju i trud ako zelite bolje rezultate.

 

BLIZANCI

Vas osecaj  za bolje dane kao da nije nikako na pomolu. Vreme je da se uverite da nece biti lako jer vam slede veliki niovcani troskovi. Bice to izdaci na koje niste racunali a da ce vas  pratiti ovih dana.

 

RAK

Nikako da se sredite po pitanju  dogovora sa jednom osobom. Cim pomislite da ste uspeli da sredite nesporazum, uvek se desi suprotno. Na onaj postojeci se nakalemi drugi, pa vam bude jos teze. Pitajte sta joj smeta   kod vas  pa  se stalno svadja  sa vama?

 

LAV

Neko ce da racuna na vasu srecu i cinice da vam bude jos  bolje. Ako ste uspeli da se sredite,  po pitanju emocija, cinite i ono kljucno. Vreme je da priznate  da ste iznenadjeni lepim situacijama i spremite se da ce biti jos bolje.

 

DEVICA

Imali ste tezak period  i sada je vreme da ga prebrodite. Ne smete se predati, ne bar vi koji ste uvek hrabri! Ovih dana cete imati ne bas laku situaciju i vreme  je da pokazete da ste jaci nego sto drugi misle.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2