Prva novembarska sedmica sa vikendom-Skorpijama donosi poslovni USPEH, Blizancima TROSKOVE…

Prva novembarska sedmica sa vikendom-Skorpijama donosi poslovni USPEH, Blizancima TROSKOVE…

1. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

U proteklim danima niste, ali do kraja vikenda morate se odluciti.Partner ceka na vasu odluku i vreme je da se srede vase misli i osecanja. Od vas zavisi  da li cete pokazati jacionu i ono sto se ceka od vas.

 

SKORPIJA

Do kraja vikenda cete imati srece da ostvarite poslovni uspeh. Vreme je da budete priznati u svim sferama, i da vam se oda pocast. Kako -tako, ali nekako vam ide bar to vase poslovno polje.  da vam se malo okrene i na polju emociju.

 

STRELAC

Neko vam se svidja,  a nikako da mu to sugerisete. Nemojte ad se bavite samo svojim poslom i da se  drzite  na distanci. Pokazite da joj se svidjate, bas kao i on vama. Vreme je da obaveze malo pocekaju i da se okrenete.

 

JARAC

Od vase nade do vaseg cilja trebace dosta dana. Vreme je da se setite da vas neko voli i da mislite o njemu. Obaveze koje vas prate, mogu da se usklade sa voljenom osobom. Nemate da  sta  mislite   da necete postizati, vi ste svestrana licnost, sve ce vam ici.

 

VODOLIJA

Vreme je da vasa  ljubav bude  ono sto ce vam dati krila narednih dana. Nista  nije sporno ali je vreme  da i vi malo poletite. Od  vase srece do vase tuge bice dalek korak, na asu srecu. Ali morate biti obazrivi.

 

RIBE

Nema  sta da se kaze, osim sto se desava  nesto sto odavno cekate.Vreme je da budete srecni i odlucni o svemu , ali i da ucestvujete  u svemu. Vreme je da   da se srede vasi postojeci problemi i vase brige   privedu kraju.

Stranice: 1 2