SRIJEDA ce biti dan za vazne stvari Jarcevima i Vagama, jednom za ZIVOTNU ODLUKU…

SRIJEDA ce biti dan za vazne stvari Jarcevima i Vagama, jednom za ZIVOTNU ODLUKU…

1. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vazno je za neke lepse i vaznije stvari, pa znajte sta hocete.Od vas se ceka da pokazete da znate sta je toliko  bitno. Cak i da nije toliko bitno, moracete to znati da stavite na stranu i shvatite sta je vas prioritet.

 

BIK

Vi biste da vas srce vuce na jednu jedinu stranu, ali okolnosti vuku na drugu. Pokazite da ste svesni nekih  cinjenica koje nisu na vasu korist. Gledajte samo da danas ne komplikujete sebi.Olaksajte sebi komplikovanu situaciju.

 

BLIZANCI

Vreme  je da se ponasate u skladu sa situacijom. Vreme je da budete vredni i verni  svojim osecajima, ali i instiktima. Nesto vam govori da danas neko zeli da vam podmetne nogu. Budite obazrivi jer  igrac je vrlo lukav.

 

RAK

Ne samo da je vreme za lepe stvari , nego i za lepse korake. I ne samo da je vreme da se srede neke postojece, da bi sve bilo lepse. Vi morate da ucinite sve za svoju srecu i  tako ce sve da bude lepo gledano vasim ocima.

 

LAV

Mozda je vreme  za pomirenja i da se okanete  situacija koje vas muce. Danas krenite u susret sa osobom do koje vam je stalo. A ko je volite, shvaticete da joj morate i prastati za greske. Bilo da su pocinjene svesno ili namerno.

 

DEVICA

Lepse stvari ce doci i za vas neocekivano i bas nenadano. Vasa sreca je deo onih  situacija o kojim ste mastali. Tako cete se radovati da je vreme  za mnoge bolje dane. Ovaj dan danas ce samo biti uvertira za naredne.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2