SRIJEDA ce biti dan za vazne stvari Jarcevima i Vagama, jednom za ZIVOTNU ODLUKU…

SRIJEDA ce biti dan za vazne stvari Jarcevima i Vagama, jednom za ZIVOTNU ODLUKU…

1. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Danas su vam na tapetu samo vazne stvari i vreme je da se samo zabavite njima. Vazno je da znate da procenite situaciju i da se radujete. Od vasih odluka ce zavisiti i dalji tok vase veze i ono sto zelite  da vam se desava.

 

SKORPIJA

Nemate snage za rasprave, a kada nacnete temu, odmah se povlacite. To ce biti vasa greska i vreme da se smirite i sredite u onome sta hocete.Nemojte da ostavljate za sobom nerasciscene racune.Niko vas ne tera na korak napred, da biste se povukli nazad.

 

STRELAC

Mozda je bas danas dan za vasu veliku zivotnu odluku.  Od vas se ocekuje da pridjete partneru i samo ga uzmete za ruku. Znace da od danas pocinje vas novi zivotni period, skupa. Vreme je  da i vi budete srecnik zodijak bas danas, zbog partnerovog pristanka.

 

JARAC

Od vas se ceka da budete odlucni i da se  okrenete ka jednom biku. Zeli vase drustvo odavno, ali vam ne sme reci. Vreme je da stvari uzmete u svoje ruke, i budete hrabriji od njega. Samo tako cete ostvariti zelju srca, a sta je vaznije od toga?

 

VODOLIJA

Vreme je da se srede vase ocigledno lose situacije  u koje ste zapali.Morate se uzbaviti iz njih snagom svoje volje i delovanjem pozitivne energije.Vreme je da se srede lepse strane vaseg zivota, i da tezeci njima, sredite one lose.

 

RIBE

Do sada ste nekako plivali i  vreme je da isplivate iz tmurnih desavanja. Od vas se ceka da budete  i dalje neko ce se snaci u sopstvenim  nedoumicama. Pustite srce neka ono vaga i odlucuje sta vam je doneti, a sta odloziti za dalje.

Stranice: 1 2