Zvezde predvidjaju SUSRETE i RASKIDE,SVADJE i POMIRENJA ovim znacima, narednih 15.dana!

Zvezde predvidjaju SUSRETE i RASKIDE,SVADJE i POMIRENJA ovim znacima, narednih 15.dana!

4. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Necete biti miljenik zvezda narednih petnaest dana.Cak ce vas zvezde ljutiti sto nista nece biti po vasem. Videcete ili osetiti negativan  uticaj  zvezda na sopstvenoj kozi, ali cete se osecati  i drzati hrabro.Bice bolje u narednom periodu.

 

BIK

Zvezde vas pokusavaju da usmere na pravi put. Vreme je da se ostvare  vase  zelje i namere i da krenete boljim putem. Od vas se ceka da budete ozbiljni i da okrenete  ka boljoj  prilici, nego sto je bila poslednjih dana.

 

BLIZANCI

Zvezde vas upucuju na smirenje jer vam sledi svadja.  Verujte da ce vas ta svadja mnogo povrediti, ali morate dobro da se smirite. Vreme je da se srede vase  kontra reakcije. Od vas se ceka da budete odgovorni za  svaku rec sto  izgovorite.

 

RAK

Zvezde vas stavljaju u situaciju koja ce vas izludeti i koja vam nece biti prijatna. Vasa ljubav ce vas staviti pred neke odluke jer imacete jedan lep susret. Sve ce zavisiti od vas i vase volje i koraka.Zato pazite sta resavate.

 

LAV

Sledi vam pomirenje kojem niste  spremni da date sansu. Zvezde vas upozoravaju da  morate znati i sta zelite, i sta vam je dostupno. Ako mislite da ce to da potraje i traje, i mirite se, ali  da budete sigurni da ce trajati.

 

DEVICA

Ne nadate se da  vas  ceka nesto posebno, osim nekih sitnih problema. Zvezde vas  cekaju kao nekoga  koga zele da obraduju.Vreme je da potraju  i da se srede neke lepse stvari u vasem zivotu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2