CETVRTAK donosi nove probleme svima, a jednom ce biti SRECAN DAN!

CETVRTAK donosi nove probleme svima, a jednom ce biti SRECAN DAN!

2. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vas osecaj vas tera da zapocnete neki novi  zivot. To podrazumeva  da sledi novi preokret i  da ce  se desiti neke nove stvari. Od vas se ceka da budete neko ko ce pokrenuti inicijativu licno, i od ovog dana uciniti  da mu sve krene u zeljenom smeru.

 

BIK

Sve cete se radovati  da vas okrene na bolje i da vam krene radost. Zato ste se trudili i borili i to vce biti ono sto vas  vodi. Jedan  problem novcane prirode nikako da resite i stalno se zapetljavate.Necete tako moci bas dugo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasi novacni izdaci su neocekivano veliki i bice i dalje. Danas ste hteli da planirate jedno duze putovanje ali cete ga morati  odloziti. Vasa osecanja ce vas danas vode ka jednom strelcu . Od vas ce ocekivati da morate ici onako kako vam nalaze situacija.

 

RAK

Za vas ce se radovati  jedna devica kojoj zelite prici. Ona ce vas zeleti da obraduje na svoj nacin.Budite spremni za iznenadjenja koja vam ona sprema. Vreme je da pokazete da vas  zanima, ali i koliko.

 

LAV

Mislite o necemu i nekome, ali zelite da budete uzdrzani i pokazete sta cete dalje. Vreme je da se zna sta biste mogli i sta je ono sto vam pruza sansu. Neka ovaj dan bude dan vase lepe ljubavi i vreme da je vide svi drugi.

 

DEVICA

Vec ste se  sredili i sada znate sta vas ceka. Od vas se ocekuje da budete  otvoreni i sigurni u ono sto vam je u srcu.  Vas emocija je ono sto vas tera na  ljubav na prvi pogled, pa je vreme da budete srecnik dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2