CETVRTAK donosi nove probleme svima, a jednom ce biti SRECAN DAN!

CETVRTAK donosi nove probleme svima, a jednom ce biti SRECAN DAN!

2. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Vas osecaj vas tera i govori da mozete  da budete i pozitivni isrecni.Mozda je vreme da se   srede vase  misli i da  poletite od srece. Ono sto vas vodi, dovesce vas pred jednu osobu kojoj dajete srce.

 

SKOROJA

Od vas se ceka da budete  odredjeni jer imate odredjene probeme. Mozda je red da resite onaj glavni koji vas muci. Vreme je da znate da vas  neko voli, bez obzira na probleme u kojima ste. Od vas se ceka  da pokazete da ste spremni i sposobni da  ih resite, ali i  podelite.

 

STRELAC

Samo  da ste neko ko  voli iskreno i nezno, jedna ce se  riba da uveri.Do danas joj to niste pokazali, ali cete se radovati sto cete danas. Doci ce do priznanja ljubavnih osecanja koja vam tinjaju u srcu.Sve je do vas i vasih koraka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Problemi koje imate su neresivi ali samo za vas. Neko misli da mnogo preterujete  i da biste mogli biti srecni. Vreme je da se zna  sta biste  mogli da preduzmete da ih ne bude. Od vas se ceka da pokazete da ste dostojni da znate resiti sto se mora.

 

VODOLIJA

Malo ste sae primirili i vreme je da ostanete mirni. Bar ovog dana vas partner ocekuje da  budete mirni i da se  ne srdite. Samo vas ceka da se ponasate prisebno i da ocekujete da vase srce zakuca  zarom postojeg dana koji sledi.Iskoristite danas, sutra vec moze biti daleko.

 

RIBE

Nemate plan, ali  imate  priliku da se desavaju lepe stvari.Od vas se ceka da pokazete da ste  dobre volje. Dobra volja moze sve, pa ce i vasem slucaju da cini sve. Od vas se ceka da postanete  zaljubljenik  koji  ce imati priliku da mu se uzvrati.

Stranice: 1 2