IZABERI DRVO SRECE i saznaj CEMU LIJEPOM treba da se NADAS-jedno ce ti DONIJETI NAJVECU SRECU do sada!

IZABERI DRVO SRECE i saznaj CEMU LIJEPOM treba da se NADAS-jedno ce ti DONIJETI NAJVECU SRECU do sada!

8. studenoga 2023. 0 By Maja

DRVO SRECE BROJ 1

Za tebe bi se toliko toga divnog moglo reci, ali ono sto se najvise u tvom karakteru istice je tvoja velika skromnost i tvoje velika ljubav prema drugim ljudima. Uvijek si pomagao, uvijek bio na strani onih koji nemaju dovoljno. Ne moze se reci da ti imas previse,ali ti si sretna osoba koja postize onoliko koliko moze. Tvoja dobrota je nesto posebno ,  nesto sto u danasnje vrijeme nazalost mnogima fali.

Tvoja sreca je uvijek zavisila samo od tebe, jer ti si bice koje se bori za svoju srecu.

Uvijek ces i ono malo sto posjedujes da podijelis sa drugima, jer ti nikada nisi bio sebicna osoba. Skromnost i velika dusa tebe krase, i naravno da zasluzujes svu srecu ovog svijeta. Drvo srece koje si izabrao tebi donosi mnogo. Posebno cete obradovati jedan novcani dobitak koji ce doci u pravi cas. Mada tvoja sreca nikada nije zavisila od novca, ovaj novac ce ti biti potreban i sreca ce tebe sa  njim da nagradi. Pred tobom su jos mnoga divna desavanja, ali ovaj dobitak ce biti nesto sto nikada neces moci zaboraviti.

 

DRVO SRECE BROJ 2

Ti si osoba koja zna da se bori za sve sto joj je u zivotu bitno. Istina je da ti nije uvijek lako, ali tisi borac koji ne odustaje. Jako ti je bitno da svoju srecu zasluzis. Ponosna si osoba koja nista ne zeli ukoliko se za to nije potrudila. Mnogo je tebe tvoj ponos u zivotu kostao, ali to je i nesto sto tebe krasi. Sreca ti je jako bitna, jer ti nisi bice koje zeli da misli negativno. Zelis da si sretan, ali isto to zelis svima drugima.

Nikada nisi mislio samo na svoju srecu, sreca dragih ljudi ti je bitna koliko i tvoja vlastita.

Izabrao si drvo srece koje ce u tvoj zivot da donese promjene koje ce tvoj zivot uljepsati. Vidis, sudbina zna koliko si ti ponosna osoba i ona ce pronaci put da te nagradi, a da ti to neces svojim rukama zaraditi. Pred tobom je poslovna sreca koja ce tebe poceti pratiti i koja ce ti mnogo pomoci. Novcani dobici stizu za koje se ti neces morati mnogo truditi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2