Izaberi ljubavnu svijecu i saznaj SVOJU LJUBAVNU SUDBINU!  Jedna je znak da ce se LJUBAV UGASITI i da ces se sa VELIKIM BOLOM morati SUOCITI!

Izaberi ljubavnu svijecu i saznaj SVOJU LJUBAVNU SUDBINU! Jedna je znak da ce se LJUBAV UGASITI i da ces se sa VELIKIM BOLOM morati SUOCITI!

2. studenoga 2022. 0 By Maja

LJUBAVNA SVIJECA BROJ 1

Ti si osoba koja cini sve za svoju ljubavnu srecu jer tebi je jako bitno da u tvojoj vezi vlada haronija. Ljubav  koju sad imas nije dosla tesk tako ti si se za tu ljubav morao dobro potruditi. Tvoj partner je bio izgubio povjerenje u ljubav, i bilo je potrebno mnogo vremena da mu vratis osjecaj sugurnosti.  Volite se i nadas se da je tvoj partner prema tebi iskren kao sto si ti to i prema njemu. Tebi je povjerenje na pvom mjesrtu i nista to povjerenje nece moci narusiti.

Bar se ti tako nadas i ne prestajes da se nadas da ce vam  sve krenuti na bolje, jer u zadnje vrijem vas prate veliki problemi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pred tobom su desavanja koja ti nece lako pasti, jer ljubavna svijeca sluti velikim promjenama u tvom ljubavnom zivotu. Tvoja ljubavna sudbina ce biti pracena jednom prevarom od strane voljene osobe.

Dolazi do  velikog saznanja da je veliko nevjertvo u pitanju i vi cete morati da se suocite sa najvecom tugom do sada. Desavanja koja su pred vama slute raskidu vase veze i vas tuga ce biti prevelika.

Mnogo ste voljeli svog partnera, mnogo mu vjerovali, on vam vraca na najruzniji nacin. Tvjoj tugi nece biti kraja jer ti si veliku ljubav u tu srecu ulozio, ali ta ljubav se gasi kao sto ce da se ugasi i svijeca koju si izabrao.

 

Nastavak na sljededecoj stranici…

Stranice: 1 2