Ovan ce saznati BOLNU ISTINU,Rak ce stati na LUDI KAMEN,samo ce ovaj znak IMATI NOVCA na PRETEK

Ovan ce saznati BOLNU ISTINU,Rak ce stati na LUDI KAMEN,samo ce ovaj znak IMATI NOVCA na PRETEK

2. studenoga 2023. 0 By Maja

U blizoj buducnosti pred ovim znacim su velika desavanja koja ce njihov zivot zauvijek promjeniti. Nista vise nece biti isto, nekome na bolje, nekome na gore.

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek pokusavao da ostvari ono sto zeli u zivotu. Istina je da vas put nije uvijek bio jednostavan ali ljubav je uvijek bila ta koja vam je davala snagu.Vi ste rodjeni da iskreno volite jer uvijek vam je ljubav bila zivotna vodilja. Sa osobom sa kojom ste sada u vezi vi ste sretni i ne dozvoljavate da se bilo ko petlja u vasu srecu. Vama nije uvijek  sve samo med i mlijeko, ali volite svog partnera iza njea bi ucinili sve.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pored svega vama je jako bitno da imate totalno povjerenje u svog partnera jer bez povjerenja vi ne zelite da budete u jednoj vezi. Povjerenje posjedujete, ali nazalost to povjerenje ce u blizoj buducnosti biti sruseno.

Vi cete saznati bolnu istinu koja ce vam slomiti srce jer partner vam nije bio vjeran. Od vas se nista nece moci sakriti jer istina stize do vas kao nikada do sada.

Pred vama su desavanja koja ce cijelu vasu vezu da sruse, jer vi poslije tog saznanja zauvijek okrecete ledja voljenoj osobi. Napokon cete imati i priliku da se uvijerite da ste zivjeli u zabludi jer iskrena ljubav je postojala samo sa vase strane. Nece vam biti lako , ali i poslije svih tih desavanja vi cete imati vjeru u ljubav. Vi znate da zasluzujete iskrenu ljubav na svojoj strani i to vam niko ne moze uzeti. Prava sreca ce jos da stigne do vas.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2