Ovi zodijaci nece znati sta ih je snaslo:VELIKA TUGA ce poceti da VLADA u njihovim zivotima!

Ovi zodijaci nece znati sta ih je snaslo:VELIKA TUGA ce poceti da VLADA u njihovim zivotima!

2. studenoga 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je vlika tuga kako na poslovnom tako i na polju ljubavi nista im nece ici kako treba. Velika  tuga ce poceti da ih prati i oni ce se morati sa razocarenjima i suzama suociti.

 

BIK

Vi ste zodijak koji je uvijek bio samo hrabara, neko ko je uvijek pokusavao sve da ostvari svoje snove i zelje. Nije vama sreca uvijek bila naklonjena ali vi se borite za istu jer vi zelite da ostvarite sve sto ste naumili.

Vi ste zodijak kojem u zivou nije bilo lako, ali uvijek ste imali veliku vjeru da ce vam krenuti na bolje.Iza vas su velki problemi sa kojima ste se morali suocavati . Nije vam bilo lako, prosto vam sreca nije bila naklonjena.

Vi ste zodijak koji se uvijek nada da ce mu biti bolje, ali koji za tu srecu mnogo cini.

Nazalost u narednom periodu sve ce da vam krene naopako. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Na polsovnom polju dolazi do velikih projmjena koje sa sobom donose velike novcane gubitke. Pred vama je jedan period u kojem cete se morati suociti sa velikim problemima.Oni vam dolaze u sasvim pogresan cas. Sreca vam nece biti naklonjena, jer pred vama su desavanja koja vam donose samo velike ptobleme.

Pred vama su veliki novcani problemi ali i problemi na polju ljubavi Ni sami necete znati sta vas jesnaslo jr sa tolikom tugom se do sada niste morali suocavat.

Sve ce da  se promjeni na gore i u vasoj vezi koju ste pokusavali da spasite ali to vam nije poslo za rukom. ljubavna sreca vam okrece ledja , ali sve ce da izgleda kao da se je sreca sasvim okrenula protiv vas.

Nece vam biti lako, jer dolazi do poslovnih problema koje necte uspjeti rijesiti, ali i voljena osoba vam zauvijek okrece ledja. Nece vam biti lako jer pred vama je slomljeno srce kao nikada do sada.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2