LJUBAV ovog petka ukazuje na jednog zodijaka CIJE ce se SUZE NIZATI KAO PERLE…

LJUBAV ovog petka ukazuje na jednog zodijaka CIJE ce se SUZE NIZATI KAO PERLE…

3. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se sredili po pitanju emocija i vreme je da  krenete dalje. Dok mislite da vas partner  nece podrzati u necemu, gresite. Hoce, ali s tim da sav teret snosite vi. On se zeli uzdrzati i biti neutralan, dok vi morate da se potrudite za bitna pitanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nece vam biti kako ste zeleli, pa cak ni priblizno kako ste se nadali. Sami ste sebi kivi za sve, jer ste gresili mnogo.Vasa ce ljubav da blista samo u vasem srcu i vasim mislima.Na delu necete moci da je pokazete.

 

BLIZANCI

Vase ce emotivne radosti poceti da splasnjavaju. Zasto ni sami necete znati, niti moci da razlucite zbog koga i cega.  Mozda bi ovaj dan mogao da bude bolji, ali ce vas gusiti monotonija.Bice vam tesno u sopstvenoj kozi.

 

RAK

Ocekujete da se srede vasi nemiri, a oni ce se samo jos vise da se podgreju.  U vasoj dusi ce harati kao oluja, i kidace vam srce na komade. Vas partner ce vas danas izneveriti, a uvericete se i zasto i zbog koga. Vase ce se suze nizati kao perle u lanac suza.

 

LAV

Dok ste u svadji sa bivsom, vase srce sprema pomirenje.Preplicete reci i recenice i smisljate sta i kako reci da vam oprosti. Kad se danas sretnete nenadano i slucajno, vase ce srce da stane. Gledajte kako se srediti  i sta reci, jer imate danas  jedinstvenu sansu.

 

DEVICA

Samo ce vas veliki trud moci da partneru ulije snagu da podje ka vama. Ako vas do sada nioje razumeo, sada ste u poziciji da mora da vas razume. Cak i da nece, morace da pokaze svu snagu i svu  volju da vam pomogne.

Nastvak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2