LJUBAV ovog petka ukazuje na jednog zodijaka CIJE ce se SUZE NIZATI KAO PERLE…

LJUBAV ovog petka ukazuje na jednog zodijaka CIJE ce se SUZE NIZATI KAO PERLE…

3. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Mogli biste ostati i sami i usamljeni, pa vidite sta vam je ciniti.  Ako i dalje budete gledali pogresnog, lako je da budete sami. Zasto sebi da otezavate kada moze biti sasvim lako? Onaj ko vas jako voli, u vasoj je blizini, samo se morate malo zagledati!

 

SKORPIJA

Vas inat je ono sto vas tera da se svetite svima, ali i onima  koji nisu krivi.Vreme je da pravdate svoje srce koje  voli, ali verujte da ubedjujete u suprotno. Ne samo bivseg, vec svoju okolinu, koja ne veruje da ste se pretvorili u  inat.

STRELAC

Pokazite da znate sta hocete i sta vam je cilj. Do jedne vodolije je malo teze doci, ali nije nemoguce. Samo ako pokazete da ste spremni da  idete do kraja i ne zalite truda. Danas imate sansu da je osvojite sarmom, ne cekajte ni casa!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Zaljubljujete se u jednu ribu, i morate joj to i reci. Ne smete gusiti svoja osecanja jer biste mogli da je izgubite. Ako ne preduzmete nista, neko drugi vec hoce. Sansa kao ovog dana, nece vam se pruziti vise, zato je iskoristite.

 

VODOLIJA

Jedan strelac vas odavno gleda i ocekujte da ce vam danas da pridje.Mada vam se jos neko udvara, on ce jasno skuziti sta mu je ciniti. Zato danas ocekujte da vam neodoljivi strelac otvori svoje srce. Ono kuca samo za vas.

 

RIBE

Jarac vas voli i zeli i vasu blizinu i vasu ljubav. Dok je drugi udvarac zaokupljen jednim drustvom, vi cete iskoristiti sansu. Tako cete na prevaru da ucinite da vas zavoli, a ne onog drugoga.

Stranice: 1 2