Pred ovim znacima je KRAJ LJUBAVNE SRECE!Tek kada izgube POVJERENJE i LJUBAV voljene osobe shvatice da su IZGUBILI SVE!

Pred ovim znacima je KRAJ LJUBAVNE SRECE!Tek kada izgube POVJERENJE i LJUBAV voljene osobe shvatice da su IZGUBILI SVE!

8. studenoga 2023. 0 By Maja

Ovi znaci uskoro pocinju da prave nove zivotne planove ali bez voljene osobe. Odluke koje ce donijeti lome srce velikoj ljubavi ali ni njima nece biti lako.

OVAN

Kada pogledamo sta zvijezde kazu ne mozemo a da se ne cudimo postupcima koje imate u planu. Pred vama je naime jedan period velike tuge ali za tugu cete biti sami odgovorni. Vi jeste poznati kao zodijak koji ima velike ambicije ali i kao neko ko se bori i za svoj privatni zivot.

Vi do sada nikada niste dozvoljavali da se bilo ko petlja u vasu vezu jer vi ste krojac svoje srece. Sa voljenom osobom ste do sada postigli mnogo, ali vi zelite jos vise. Vas parnter ima svoj poslovni zivot, vi svoj i tako je do sada u vasoj vezi dobro funkcionisalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ali kao srto smo vec naveli , vi zelite vise. Vasi poslovni planovi su veliki i po svoj prilici da cete u nove poslovne vode uci u inostranstvu. Ali vasem partneru ne otkrivate nista jer ne zelite da ga povrijedite. A vrlo lako cete ga povrijediti kada kazete pravu istinu koja ce voljenoj osobi slomiti sve.

Vi zelite da zapocnete jedan novi zivot, jedan zivot u kojem nece biti vaseg partnera. Zelite raskid jer vasa poslovna karijera vam trenutno ide ispred svega. Nije da ne volite svog partnera, on prosto nije u planu kojeg vi imate. Jedan novii pocetak za vas znaci u blizoj buducnosti i novu ljubav.

Mnogo cete raniti vaseg partnera jer on ce sve sto planirate saznati. On vam je uvijek bio podrska u svemu, ali sada zelite da krenete dalje bez voljene osobe. Pred vama je raskid kojeg ste i zeljeli. Necete vi okoncati tu vezu vec vas parnter.

Tek kada izgubite ljubav vaseg patnera shvati cete da nista ne moze zamijeniti iskrenu ljubav. Ni veliki novci kojima se nadate, ni nova ljubav koju zelite da imate. Oprostaj ne ocekujte jer ga necete dobiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2